20PCS Raktų pakabukai, su Etiketėmis, Keychains Apvalios Mediniai Žiedai Tuščią Key Chain, "PASIDARYK pats" Amatų Pakabinti Žymės

€7.75

-32%

€11.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tuščių paketų prižiūrėtojų raktinę, planavimo lenta, tuščias amatų, keychain, akrilo key chain aišku, tuščią, shiv, grandinės raktas, žalvaris "keychain", mokytojas mediniai key chain, tuščias keychain.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 20PCS Raktų pakabukai, su Etiketėmis, Keychains Apvalios Mediniai Žiedai Tuščią Key Chain, "PASIDARYK pats" Amatų Hang Tags 1. Butasdizainas gali išlaikyti savo raktus ne slydimo išjungti iš keyrings.

2. Geros jungtis, puikus prisijungimas sąsagos, pakabukai, nuorodos ir kiti papuošalai.

3. Padaryti įdomus priedai menų ir amatų projektą, lengva ir patogu nešiotis.

4. Metalo keyrings yra plokšti ir likti sandariai uždarytos, 2 sluoksnių padalinta leisti elementus, galima lengvai pridėti arba pašalinti.

[Tuščią dizainas]- galite rašyti, ką norite, apie tai, Ji ateina su 20 vienetų keychain apskritai.Manome, kad jūs turite skirtingas dizainas!Jūs galite dažyti, medžio drožlių!

[Paprastas naudoti]- The keychain žiedai yra patogus jums rinkti savo raktus ir kitų papuošalų, paprasta naudoti ir patogu nešiotis.Paketų prižiūrėtojų raktinę, su etiketėmis, yra greitai ir lengvai atpažinti savo daiktus, užkirsti kelią klavišus vyksta dingusių ar painiojamos iki.Pagrindiniai žymas, yra puikus asmeninių daiktų skirtumas, vynuogių kekių, raktai, bagažo žodžius, atminties lazdos, augintinio vardo žymas ir kt.

[Prašymas]- Tinka namų, automobilių, biuro areštas ir "PASIDARYK pats" priedai; Naudoti organizuoti maži klavišai, pakabinti korteles, ID žymes ir kiti rankiniai įrankiai, kad menas ir amatai, projektas ir kt.

Spalva: mediena spalva + juoda

Medžiagos: medis + metalas

Dydis: 3-4cm

Pakuotės Turinys:

20 x Keychain

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Metalų Tipas cinko Lydinys
Funkcija kaip aprašyta
Formos\modelis ROUND
Metalo Spalvos Sidabro Padengtą
Lytis Unisex
Stilius Madinga
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris aDIY akrilo keychain paketų prižiūrėtojų raktinę ruošiniai rinkiniai kutas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai