Žydros spalvos Nėrinių Nuotakos Suknelė trumpomis Rankovėmis-line Romantiška Vestuvinė Suknelė, vestidos de novia 2019 Pigūs Aukštos Kokybės Vestuvių Suknelė

€55.57

-35%

€85.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wed suknelė 2019, romantiška suknelė, suknelė wed, elegantiškas oficialų suknelė, bertą suknelė, mori romantiška suknelė, sirena supjaustyti vestuvinė suknelė, blokuoti rinkinys, suknelę mama, nuimamas suknelė traukinio raudona.

Labas, mielas drauge, mes turime savo gamybos fabriką.Mes galime pritaikyti jums grindžiamas dydis ir spalvos jums suteikti.Mes taip pat gali tinkinti jums grindžiamas projekto nuotraukų galite siųsti.Jei turite bet kokių poreikių, pasakykite mums, dėkojame už jūsų užsakymą!

PASTABA: Jeigu norite, kad pagal užsakymą pagaminti, prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašykite savo matavimų duomenis į pranešimo lauką, kai mokėjimo pagal šią vestuvių suknelė priemonė, metodas. 1. Pilna Krūtinė = coliais ar cm 2. Juosmens = 3. Klubų = 4. Petys į grindų = (nuo peties iki grindų su savo vestuvių batai)

Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila Nėriniai
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Prekės Pavadinimas MONAYARN
Built-in Liemenėlė Taip
Modelio Numeris 009
Talėja Natūralus
Iškirpte O-Kaklo
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Atgal Dizainu užtrauktukas
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulio & Radiant Taftos su Nėriniais
Nėščioms Moterims, Taip
Siluetas A-LINE
Mados Elementas Spalvinga
kilmės vieta cn
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys

Panašūs produktai