(20 vnt./daug) Stabdžių Nuskaityti RFID Blokavimo Mova Bekontaktis ATM Debeto Kortelės Saugumas Raštas Blokavimo

€3.74

-10%

€4.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atm kortele, kortelės odos, stabdžių bekontaktis, mikroschema skaitytuvas, kortelės atveju, kortelės kredito turėtojas, faread mikroschema skaitytuvas, camiseta riverdale, kredito kortelės odos lipdukas, smart odos kredito kortelės.

Stabdžių Nuskaityti RFID Blokavimo Mova Bekontaktis ATM Debeto Kortelės Saugumas Raštas Blokavimo

Savybės:

Apsaugoti save nuo mokėjimo sukčiavimo ir tapatybės vagystės.Daugelis kredito kortelių, vairuotojų pažymėjimų, tranzito korteles, mokyklos ir įmonės identifikavimo korteles, turi Radijo Dažnio Identifikavimo mikroschema, įterptųjų jų viduje.

Šie lustai leidžia pardavėjai, kad nuskaityti jūsų kredito kortelės greitai prie kasos ir leisti institucijoms nuskaityti jūsų ID kortelę iš tolo, todėl sienos perėjimo šiek tiek greičiau.Tačiau, ji taip pat leidžia pavogti jūsų tapatybę visai daug lengviau.Vagys negali pavogti jūsų informaciją tiesiai per savo nuolatinius rankinėje ar piniginės.

Mūsų Rankovėmis surengs vieną kredito kortelę arba asmens TAPATYBĖS kortelė, kiekvieną iš jų ir yra pagamintos iš patvarios šildomi kartu su mūsų ekranavimas medžiagos viduje.Rankovės yra pakankamai plonas, kad jūs galite įdėti savo ekranuoti kortelę atgal į jūsų piniginėje kur jūs paprastai jį išlaikyti.

Specifikacija

Medžiaga: Aliuminio Folija

Spalva: Sidabrinė

Dydis: 3.62" x 2.48" (92mm x 63mm)

Tinka kortelės dydis:85.5*54 mm

Paketas Apima:

20 X Anti Nuskaityti RFID Blokavimo Mova (Ne atspausdintas ir aukštos kokybės)

Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Dydis 92mm * 63mm
Prekės Pavadinimas lenfc
Tinkamas kortelės dydis 85.5(L)*54(W) mm
Modelio Numeris 01

Panašūs produktai