Corgeut Prabangos Prekės Seepferdchen Karinės Mechaninis Laikrodis Vyrams, Mechaninė Sporto Dizainas Laikrodis Odos Mechaninė Rankiniai Laikrodžiai

€68.34

-47%

€128.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, pilotas žiūrėti, pagani, automatinis nardymo laikrodžių vyrams, žiūrėti, Cadisen, corgeut žiūrėti, corgeut, heimdallr žiūrėti, san martin žiūrėti.

DUK: Sveiki draugai, sveiki atvykę į: Ohly žiūrėti Parduotuvė 1. Laikrodžiai mūsų parduotuvėje yra realios nuotraukos. 2. Prieš mes laivas, mes dėvėti pirštines patikrinti žiūrėti įsigijote užtikrinti, kad visi aspektai žiūrėti be defektų. 3. Mes padarysime pilną pakuotę virš langelį, kad būtų išvengta žalos žiūrėti.Galite būti tikri, kad pirkti. 4 5. Mūsų pelnas yra labai mažas, mes taip pat pateikti siuntimo išlaidas.Svarbu, kad mes ne tik užtikrinti kokybišką žiūrėti, bet taip pat suteikia puikus aptarnavimas po pardavimo, todėl prašome sustabdyti derybas. (Išskyrus atvejus, kai jums pirkti daugiau) 6. Garantija ir Garantinis 1) 12 mėnesių garantija 2) Visos prekės yra visiškai naujos ir pass kokybės patikrinimas. 3) Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gauti ir nori grįžti, Tai nėra nesvarbu, galite prašyti grąžinti per 3 dienas gauti mūsų produktus.Mes gauname grąžintas produktas, ir jums bus grąžinta visa suma. (Bet prekė turi būti savo pradinę būklę, mes atsiųsime jums) Atsiliepimus, Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Stilius Sportas
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Modelio Numeris 2013A
Prekės Pavadinimas corgeut
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Ciferblato Skersmuo 41mm
Sportas Tipas Nardymas
Juostos Ilgis 22cm
Juostos Plotis 22mm
Grupė Medžiagos Tipas Nailonas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Byloje Formos ROUND
Byla Storis 13mm
Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi su Saugos
Funkcija Plaukti
Atsparumas Vandeniui Gylis 10Bar
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius

Panašūs produktai