Bamblys Kūdikių, mergaičių drabužiai nustatyti Mergina Rudenį Mados kostiumą-Kelnės + Marškiniai 2 vnt Vaikas, komplektai, Vaikams, Mergaitė 3 4 metų Kostiumas

€7.98

-40%

€13.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bamblys patenka mergaitė apranga, gėlių 2 gabalas mergaičių apranga, big girl 2 gabalas apranga, bamblys mergina 2 komplektus gabalas, bamblys berniukai žiemos ilgos 2 gabalas apranga, vaikiška palaidinė mergaitėms gabalas 2, rudenį drabužių bamblys mergaitės, bamblys merginos gabalas apranga dydis 4t, mergaitėms, vaikams, vaikiška rudenį apranga, drabužiai, geltona bamblys merginos patenka komplektai.

12M dydis : palto ilgis 33cm,rankovė 32cm,krūtinė yra 56cm,tinka 70cm aukštis 24M dydis : palto ilgis yra ne didesnis kaip 36 cm,rankovė 34cm,krūtinė yra 58cm, tinka 80cm aukštis 3T dydis : palto ilgis-39cm,rankovės ne didesnis kaip 36 cm,krūtinė yra 60cm, tinka 90cm aukštis, 4T dydis : palto ilgis 42cm,rankovės 38cm,krūtinė yra 62cm,tinka 100 cm aukščio, jei kūdikis yra riebalų,prašome pasirinkti didesnį dydį.Rankinis matavimas, gali būti 1-3cm klaida. vežimas

1, Paprastai, mes nemokamas pristatymas prekės jums kinija paštu, oro paštu, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.

2, Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 1-5 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

Atsiliepimai

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums , prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Elemento Tipas Rinkiniai
Lytis Merginos
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Medvilnės
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas GeeryBB
spalva raudona,mėlyna
Modelio Numeris A230d
Stilius Mados
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas polka dot
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas kailis

Panašūs produktai