2020 geriausių tatuiruočių šalinimo lazeriu Q Įjungtas nd yag lazerio tatuiruočių pašalinimas mašina ndyag lazerio tatuiruočių valiklis aukštos klasės salonas

€805.79

-27%

€1 103.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lūpų dažai myg, lazerio q, dj lazeriu, akėčios, laikinos tatuiruotės, elos lazeriu grožio, 2020 picosure, nd yag lazerio q, ribinis jungiklis, saber kardas.

2020 geriausių tatuiruočių šalinimo lazeriu Q Įjungtas nd yag lazerio tatuiruočių pašalinimas mašina ndyag lazerio tatuiruočių valiklis aukštos klasės salonas

Principas Picosecond Lazeriu

Naudojant lazerio didelės energijos momentinis teršalų, apšvitinto, pigmento dalelės absorbuoja energiją, akimirksniu ir lūžti.Kai kurie iš jų tapo mažyčių dalelių ir yra išskiriamas.Kai kurie iš jų yra praryti žmogaus makrofagų ir pasišalina per limfinės sistemos pašalinti pigmento.Nes normalių audinių sugeria mažiau lazerio šviesą tam tikru bangos priemonė nekenkia ir normalių audinių, ji išlaiko vientisumą ląstelių rėmas ir niekada formos randas.Tai yra gydymas, saugos, kad negalima lyginti bet kurioje kitoje vietoje.Kiek, tai garantuoja, kad klientai nebus kenčia nuo po gydymo komplikacijų.

1064 lazeris patarimas: 1-10 reguliuojamas vietoje, veiksmingai pašalinti tamsius tatuiruotės, tatuiruočių antakiai, lūpos, akių kontūro ir galvos pigmentacijos ir strazdanų.

532 lazerio patarimas: 1-10 reguliuojamas vietoje, tinka gydyti raudonos arba rudos tatuiruotės, tatuiruočių antakiai, lūpų linijos, akių kontūro.Ir gali veiksmingai išnyks raudonos arba rudos birthmark ir įvairių rūšių seklių vietų.Focusable.

755 Patarimas: deginimasis, strazdanų, chloasma, amžiaus dėmių, sausos dėmės, oda dėmės ir kiti užsispyręs dėmes.Raudona ir juoda ir t.t.

1320:Odos atjauninimas, sutraukti poras

Funkcijos ir Privalumai

Funkcijos:

1.Pašalinti Chloasma, kavos dėmės, šlakelis, nudegimo nuo saulės, amžiaus dėmių, nevus ota ir kt.

2.Pašalinti visų rūšių tatuiruotės, specializuojasi, pašalinti raudonų kapiliarų, kavos, ruda, juoda, žydra, o kita spalvota tatuiruotės.

3.Pašalinti kurmis, birthmark,rudos, mėlynos nevus,junctional nevus ir kt.

4.Odos balinimas, baudos linijos šalinimas.Spuogai randų gydymas ir kt.

5.Pašalinti pigmentinių odos patologinius pokyčius, pigmentacija sukelia spalvos pigmentų mišinio, Porų pašalinti,Veido liftas.

6.Efektyviai šalina visų rūšių siuvinėti antakių, mirkymas, lūpų, akių linijos, ir lūpų liniją.Produkto Privalumai Picosecond Lazeriu

1. W i-tojo aukšto vienalytiškumas šviesos dėmės, vienodą energijos paskirstymo, nuoseklumą gydymo poveikis, ir saugiau.

2. Visiems egzogeninės ir endogeninės pigmentai, efektas bus didesnis

3. Trumpo impulso pločio, su specialiais lazerių baras pramonės srityje, didesnė didžiausioji galia, gniuždymo pigmento daugiau kruopščiai.medaus vietoje, sumažinti skausmą, odos pažeidimai yra daugiau šiek tiek.

4. Pažangi vandens temperatūros kontrolės sistema: Vengti vandens temperatūra yra per aukšta, žalos rankena.

5. Unikalios formos, dizaino ir spalvų rungtynių, kad produktas labiau gražus ir madingas.

Techninės Specifikacijos Picosecond Lazeriu

Q-Switch nd yag lazerio tatuiruočių pašalinimas mašina

Lazerio tipas

Q-Switch nd yag lazeriu

Lazerio Bangos Ilgis

1064nm,532nm,1320nm,Picosure 755nm

Dažnis

1--10Hz (Kolonėlė)

Impulso Plotis

6ns

Ekranas

10.4 colių true color touch ekranas

Korpuso medžiaga

ABS plastikas + metalas

Galia

2000W

Aušinimo sistema

vėjo + vanduo +puslaidininkinių

Dydis

58*39*53cm

Svoris

25kg

Plotis pulsas

1-10ns

Įtampa

220V(110V)/5A 50Hz(60Hz)

Įmonės Informacija

OEM&ODM
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudojimas
Energijos
Medžiaga ABS
Kilmės vieta
Lazerio tipas
Galia
Dažnis
Dydis 35*25*40CM
Maitinimo Tipas elektrinis
Elemento Tipas Epiliatorius
Naudoti Pažastų
Q-Switch
Bangos ilgis
Sertifikavimo
Garantija
Pareigos
Produkto Pavadinimas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris DS-886

Panašūs produktai