Nešiojamas Įkraunamas "Bluetooth" 5.1 Selfie Užrakto Nuotolinio Valdymo Žiedas Belaidžio Smart Nuotolinio Valdymo Žiedas, Žiedai Priedai

€7.90

-27%

€10.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 315 MHz, repeller iš skruzdėlės, junker, "bluetooth" remot, žiedai žiemą "bluetooth", kamera, spy žiūrėti, siųstuvas 435 mhz, vizor nuotolinio valdymo, 315mhz nuotolinio, užrakto smart switch.

Nešiojamas Įkraunamas "Bluetooth" 5.1 Selfie Užrakto Nuotolinio Valdymo Žiedas Belaidžio Smart Nuotolinio Valdymo Žiedas Priedai Žiedai Aprašymas:

Aprašymas :

Lengva naudotis-Tai yra lengva valdyti trimis etapais.Visų pirma, įjunkite.Antra, prijungti "Bluetooth".Galiausiai, fotografuoti.

Patogus-- Su šiuo produktu , tai nėra būtina rasti žmogų, padėti priimti grupės nuotrauka.Ji gali valdyti fotografavimas 10 minučių.

Selfie įrankis-Su šio produkto, ji gali išspręsti problemas, kurios rankose, galima atsižvelgti tik puodelis fotografavimo ir viena ranka nuotrauka yra lengva paslysti ir suplakti.

Šviesos--Gražus dizainas, šis produktas yra mums tinkamas.Tai kaip žiedas, jis yra labai lengvas ir leidžia jums jaustis patogiai.

Fotografuoti lengvai-- Tiesiog nepatogu veiksmus ir atsisveikinti su nelaimės fotografuoti tik tada, kai esate liečiant ekraną.Su nykščio juda, galite imtis gražiausių nuotraukų į savo širdį.

Techniniai duomenys :

Elemento Tipas: nešiojami prietaisas

Medžiaga: plastikas

Spalva: mėlyna/rožinė/balta/juoda

Kiekis: 1pc

Baterija: built-in baterija

Nuotolinio valdymo atstumas: iki 10m

Baterijos talpa: 30mah

Nepertraukiamo darbo trukmė: 8 val.

Budėjimo iki budėjimo laikas: 100 val.

Dydis: 25*23*35mm

Grynasis svoris: 15g/0.53 oz

Komplektą Sudaro:

1 x "Bluetooth" Selfie Žiedas(built-in baterijos)

Kanalas 1
Pakuotė No
Naudoti Universalus
Prekės Pavadinimas centechia
Paramos PROGRAMĄ No
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidis Ryšys "Bluetooth"
Modelio Numeris 261332
Dažnis 315 MHz
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai