Universalus Auto elektronine turbo Boost Lygio Reguliatorius Bcu už Acura Chevrolet, Dodge, Eagle Ford Honda Mazda

€55.32

-5%

€58.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mazda 6, kroviklis turbo, mažas turbo, turbotech boost controller, hyndai veloster turbo, pagalvėlės mazda titan, turbo, h22, padidinti valdytojas elektroninių dual, sr20det.

BCU + Boost Controller Vienetas

BCU+ Boost Controller Vienetas turi turėti detalės, visas turbo imtuvus ir lenktynininkų, tiek.Ne tik šis vienetas gali reguliuoti padidinti lygiai praktiškai bet su turbokompresoriumi transporto priemonė, ji taip pat turi įmontuotą turbo laikmatis ir perjungimo sistema.Kadangi BCU+ yra boost controller, turbo timer, ir perjungimo įrenginį, kiekvienas turi būti laidinio atskirai.Tai leidžia naudotis funkcijomis, kurį norite naudoti, ir ignoruoti tuos, kurių nenorite naudoti.

Specifiką ir Naudą: Pasirenkami 7 spalvų Ekranas (Žalia, Mėlyna, Purpurinė, Geltona, Šviesiai Mėlyna, Tamsiai Mėlyna ir Balta), Built-In Voltmeter Hi/ Lo Įgyti Nustatymas Hi/ Lo Padidinti Nustatyti Pradžios Padidinti Parametras Didžiausioji/ Paskutinis Boost Funkcija Padidinti Perspėti/ Limit Funkcija Rankinis/Auto Turbo Laikmačio Nustatymas Aukščio Korekcijos Funkcija, 2 Kanalo Perjungimo Sistema (galimybė Kontroliuoti NR. arba tarpinis aušintuvas Spray su On/ Off Stting Bet kuriuo Padidinti Lvel) Yra Instrukcijų Knygelė su Pagrindinio Išgręžkite Diagrama. 100% Brand New Profesinės Montavimas yra Labai Rekomenduojama,

Komplektą Sudaro: BCU+ Vienetas, elektros Instaliacijos, bei Priedai Aparatūros Montavimas taip, kaip Parodyta Paveikslėlyje Aukščiau, Montavimas Įspėjimai: -Šis įrenginys turėtų būti įdiegta tik profesionalus montuotojas. -Nenaudokite šio gaminio bet kokiais kitais tikslais nei savo pradinio tikslo. -Šis įrenginys yra skirtas naudoti 12v programomis. -Negalima naudoti 24v paraiškas Prašome perskaityti diegimo instrukcijas prieš bandant įdiegti arba valdyti BCU+. -Į BCU+ yra labai galingas vienetas, ir nesugebėjimas laikytis visų atsargumo priemonių, gali sukelti katastrofiškų variklio gedimas, ar kūno sužalojimą. -Atjunkite Akumuliatorių prieš montavimą -koreguoti nereikia vieneto vairuojant. -Nepažeiskite jokių įstatymų, taisyklių ir nuostatų, plento.

Prašymas

Mainų Dalies Numeris BC-001
Specialios Funkcijos turbo Boost Lygio Reguliatorius
Elemento Aukštis 0
Tipas turbo boost controller
Prekės Svoris 1.2
Gamintojas Dalies Numeris BC-001
Medžiagos Tipas Aliuminio
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Elemento Plotis 0
Pavadinimas turbo Boost Lygio Reguliatorius
Sertifikavimo ISO9000
Elemento Ilgio 0
Kitos Dalies Numeris BC-001
LED Spalva 6 spalvą reguliuoti
Kostiumas visų automobilių turbinų
Automobilio markė Universalus
DC 12V
Paskirties Transporto priemonės PRIEKINIAI

Panašūs produktai