KLV 1 Vnt Žiemos Trikampio Vestuvių Striukės Moterims Pompom Kutas Pečiais Aukštos Kokybės Žiemos Skara Nuotakos Apsiaustas Skaros Priedai

€7.60

-33%

€11.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paprastas Šalikas, pompon šalikas, medvilnės verpalai šalikas, medvilnės hijab šalikas, pompom šalikas, pom šalikas, šifono hijab, kamuolys šalikas, hijab šydas, mink šalikas.

Savybės : 100% brand new ir aukštos kokybės Trikampio formos, vestuvių striukės, su saldus pompom baltas kamuolys dekoravimas, gėlių nėrinių apdaila su unikaliu kutai dizainas.Pagamintas iš dirbtinės vilnos medžiagos, minkštas, sklandžiai ir išskirtinį jausmą, puikus vestuvių striukė nuotaka.Grakštus pompom ir kutas dizainas tikrai leidžia jums ieškoti daugiau žavinga ir akį traukiantis.Elegantiškas dizainas, jūs galite dėvėti įvairiais būdais, jūs galite įdėti savo maiše, kai jums reikia bet kuriuo metu.Vienas dydis tinka daugumai moterų ir mergaičių, lengvas ir patogus nešioti.Puikiai tinka jūsų vestuvių suknelė.Išlaikyti šiltas ir elegantiškas bolero striukė.Puiki Šalis,Vestuvių, Banketų, Užsiima, Rodyti, Šokių, Cosplay, ir kitoms ypatingoms Progoms.Tai gera dovana savo gerbėjams, draugams ir bendradarbiams. 1 žiemos skara tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!Specifikacija : Medžiaga: Dirbtinės Vilnos Spalva: Balta Dydis: Vienas Dydis Ilgis: 150cm(59.05 in) Plotis: 65cm(25.59 in) Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!Komplektą sudaro: 1 x Žiemos Skara(be mažmeninės pakuotės)

Medžiaga Kita
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 6EE400935
Kaklaskarės Tipo Pashmina
Šalikai Ilgis 135cm-175cm
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Šalikai
Prekės Pavadinimas KLV
Stilius Naujovė
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai