NICETOWN Kalėdų Spausdinti Dekoratyvinis Staltiesė atspari Vandeniui Oilproof Storio Stačiakampio formos Vestuvių Valgomasis Stalas Padengti Arbatos staltiesė

€23.99

-25%

€31.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skalbiniai, stalo lape, staltiesė, raundas velykų staltiesė, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, baras staltiesė turas, vestuvių šilko staltiesė, stalo staltiesė, mirti arbata, apvalaus stalo staltiesė.

Tinka labiausiai lankstymo-švediškas stalas, stalai, lauko iškylų stalų, virtuvė ir valgomasis stalai.

SPILLPROOF: Saugo jūsų stalo paviršių apsaugoti nuo išsiliejimo ir įbrėžimų.Išsiliejo raudonas vynas ant stalo?Jokių problemų, tiesiog ištrink ir nuvalykite švarus!

SUNKU NEŠIOTI: Šis universalus staltiesė yra puikus derinys, atsparus vandeniui, dėmių ir dulkių, atsparus smūgiams, be raukšlių ir nebus išnyks, ašara, ar kontraceptinės tabletės po pakartotinio naudojimo.

ATSIPALAIDAVĘ ELEGANCIJA: Ryškiai baltos spalvos gėlių ornamentu geltoname fone, kuri, atrodo, už prieinamą kainą nuojauta kiekvienas atostogų vakarėlį ar šeimos vakarienę.Teikti šeimą ir svečius su šviežia jausmas.

LENGVA PRIEŽIŪRA: Valykite, valykite su drėgnu skudurėliu rekomenduojama.Mašina galima skalbti.Geležies, esant žemai temperatūrai.

Medžiaga 100% Poliesteris
Formos Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 152*213 152*259
Stilius Europa
Modelio Numeris NTTABLECLOTH
Prekės Pavadinimas NICETOWN
Technics Audiniai
Funkcija Oilproof
Modelio Tipas Kita
modelis SPAUSDINTI
Naudoti Pobūvių

Panašūs produktai