5W USB Skristi Klaidą Zapper Uodų, Vabzdžių Žudikas LED Lempos, Spąstai, Jokio Triukšmo, Jokios Radiacijos Kenkėjų Kontrolės Šviesos Kūdikių Suaugusiųjų

€4.09

-31%

€5.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cv bendras volvo xc70, cuyahoga dviračių takas, cv bendras camry 2008, pjovimo varantys 355mm, cuttlery vaikams dovanos, htc desire, 310 pardavimas, htc desire 626 filmas, pjovimo mazgo hc7460, cutw vaikai dukros.

Aprašymas:

Ypatybė:

1.IDEALIAI tinka VAIKAMS IR naminiams GYVŪNĖLIAMS - Mūsų elektroninę uodų trapper yra 100% saugus žmonėms ir naminiams gyvūnams, nes jo sudėtyje nėra cheminių medžiagų, skleidžia ne radiacija ir yra visiškai netoksiškas.Skirtingai nuo kitų panašių produktų, jums nereikės nerimauti apie tai, keistai kvepia ar triukšmo, ir jūsų vaikams bus daug sveikesnė aplinka.Šis nuostabus prietaisas yra visiškai saugus visai šeimai.

2.Patogi - Tai praktinės uodų gaudyklė yra labai paprasta naudoti visiems.Tai gali būti susiję su bet kokio įrenginio su USB prievado arba reguliariai adapteris (nepridedamas), o UV spindulių gaudyklė, lempos, kurios ateina su šviesos-reguliuojamas jutiklis, kuris uždaro ir išsijungia per dieną ir nakties metu, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.

3.LENGVA VALYTI - atsisveikinti su unhygienic prietaisų, kurie gali niekada būti tinkamai valomi!Tai state-of-the-art vabzdžių zapper ateina su sagtimi dizainas, kuris pašalina lengvai reguliariai valyti ir plauti.

4.NEŠIOJAMŲ VEŽTI - Tai uodai zapper ateina praktinio dizaino, mažų matmenų, todėl galite nešiotis bet kur, kur reikia!Jos kompaktiškos formos ir 20-40m diapazone naudoti yra puikios sąlygos transportabilumo funkcijos.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Nominali galia: 5W

spalva: Balta

Vardinė įtampa: 110V-220V

Gaminio dydis: 11 * 11 * 17.5 cm

Pakuotės dydis: 11 * 11 * 18cm

Savybės: UV spindulių, aplinkos apsauga

Stilius: Modernus

Sub-tipas: elektrinis / užtrauktukas

Maitinimo laido ilgis: 108CM

Taikoma plotas: 51-100 kvadratinių metrų

Tipas: Uodas žudikas

Maitinimas: USB

Svoris: 260g

Pakuotė:

1* uodų žudikas

Kamera Įrengta No
gaminio dydis 11 * 11 * 17.5 cm
Suderinamumas Kita
Nominali galia 5W
Prekės Pavadinimas centechia
Savybės UV spindulių, aplinkos apsauga
Vardinė Įtampa 110V-220V
Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go

Panašūs produktai