ICafilas Daugkartiniai Kavos Kapsulių Nespresso Inissia Mašina à kapsulės Krups YY1531FD Nerūdijančio Plieno ir Apsaugos Didmeninės

€7.77

-30%

€11.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krups kavos aparatas ankštys, ardyti, rancilio silvia, nespresso daugkartinio naudojimo kapsulė, akvariumo filtras, vyrai kapsulė, kavos parduotuvė, nespresso mašinos de, nespresso, kavos nespresso.

Gamintojas: iCafilas Medžiaga: Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno.Gera savo sveikatai.Talpa: 4g Kavos Milteliai.Dydis: plieno kapsulė,viršuje dia 37mm,apačioje dia 23 mm,aukštis apie 65 mm.Dovana:Šaukštas,teptuku,pakeitimas, O-žiedai Funkcija: * Ar laisvo Pasirinkimo: Jūs galite padaryti savo mėgstamą kavos skonį. * Ar medžiagos, Saugos: Naudojant maisto kokybės nerūdijančio plieno, todėl galima gerti sveika kavos. * Ar išsaugoti Pinigus: Daugkartinio naudojimo ir kietos kapsulės struktūra leidžia naudoti jį ne mažiau kaip 3 metus. * Ar daugiau suderinama: sukurta kapsulės struktūra gali būti suderinama su daugiau kavos aparatas modelius, "Nestlé", taip, kad jums gali suteikti jūsų draugai kaip dovanos.

Suderinama Mašina cafeteira expresso nespresso inissia 19 bar
Dydis 36.7*26.9*23mm
Filtro Tipas Daugkartinio Naudojimo Filtrus
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kavos Filtrai Funkcijų Už nespresso kapsulės
Talpa 4.5 g
Prekės Pavadinimas aš Cafilas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai