Suspaudimo Artritas Pirštinės Artrito sąnarių Skausmų palengvinimui Vertus Pirštinės Reumatoidiniu & Osteoartrito Atidaryti Pirštų Apsauga

€4.33

-17%

€5.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priekinių kulniukų padas, kaulų skausmas, pėdų skausmas batų, kelio skausmas, skausmas, pain relief purškalas, gipso žalos, arthriti, komfortas kulno taurė, rankena padas batų.

Suspaudimo Artritas Pirštinės Artrito sąnarių Skausmų palengvinimui Vertus Pirštinės Reumatoidiniu & Osteoartrito Atvira Pirštą

Savybės:

Artrito Skausmo - Sukurta siekiant padėti atsikratyti skausmai, skausmai ir sustingimas, susijusių su artritu rankas.

Suspaudimo Terapija - Tai forma montavimo, medvilnės-spandex derinys, pirštinės apima natūralią formą ranka su suspaudimo paramos.Mažina jūsų sausgyslių ir sąnarių nuo artrito skausmą, mažina stresą dėl spaudimo taškus.

Atvirų Pirštų Dizainas - atvira ranka leidžia jums visišką laisvę pajusti, paliesti ir rankena, atlikti kasdienes užduotis, pavyzdžiui, naudotis telefonu, rašyti, gaminti valgį ir dar daugiau be trukdžių.

Už Visą Dieną Nešioti - Kvėpuojantis medvilnės-spandex medžiaga leidžia jums dėvėti pirštines patogiai visą dieną, suteikia švelnios suspaudimo, šilumos ir padeda didinti apyvartą, galiausiai sumažina skausmą ir skatina gijimą.

Tolygiai Siūlės Susiuvimo - Minimalus siūlės sumažinti dirginimą ir padidinti komfortą, taip pat daro pirštinės daugiau patvarus ir ilgalaikis, nei kada nors anksčiau.

Specifikacija:

Spalva: Tamsiai viržių pilka

Medžiaga: Medvilnės mišinys spandex

Matmenys:

M: 20.5*7.5 cm

L: 22*8,5 cm

Dydis: M | L

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Komplektą Sudaro:

1 x Pora pirštinių

Pakavimo sąrašas

1 x Pora pirštinių

Tipas Kita
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Modelio Numeris 201914704
Medžiaga Medvilnė-spandex mišinys
Dydis M | L

Panašūs produktai