Naujas Atvykimo Karšto Pardavimui, 2 Sluoksnių, Raukiniai Underskirt Vestuviniai Aksesuarai Mergina-Line Balta Vestuvinė Suknelė Mergina Reguliuoti Juosmens

€13.80

-34%

€21.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvinė suknelė su apmušalas, brazilija vestuvinė suknelė, aukšto kaklo, ilgomis rankovėmis musulmonų vestuvinė suknelė, suknelė wed, damske saty, mados vestuvių moterims, smilkalai satja, nuimamas suknelė traukinio raudona, romantiškos meilės vestuvių suknelė parduotuvė, juoda raudona vestuvinė suknelė.

Foto Parodyti

Pristatymas metodas

Tai tarptautinis vežimas .Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą .Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant .Prekės bus siunčiamos TNT,UPS,DHL, "FedEX", AVS .JI trunka apie 7-21 darbo dienų pasieks jus .Ir jūs gausite pranešimą el. paštu dieną savo užsakymą buvo vežamos .

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva , stilius) atidžiai prieš jus nusprendė pateikti užsakymo .Visi užsakymai yra išdėstyti pagal savo užsakymo patvirtinimą .Kaip visada , jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama , prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliuciją ,tokią, kaip grąžinti ar pakeisti spalvą , arba keistis kito stiliaus .prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą .grąžinama prekė turi būti tobulas sąlygas .kaip ji buvo išsiųsta jums , nebuvo aftered ir nebuvo dėvėti .Jei yra bet kokių dulkių , purvinas dėmes , keitimas ir t.t , mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus .Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 7 dienas po grįžimo prašymas yra priimtinas .

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mums , prašome suteikti mums 5 žvaigždutės, jei esate patenkinti suknelė , prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų .galite išsiųstų el. laiškų ar pokalbių su mumis on-line .visus el. laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną , jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą , prašome siųsti savo e-mail , mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau !ačiū !

Prekės Pavadinimas Ponia laimėti
Modelio Numeris P005
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Technics Audiniai
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas mergina

Panašūs produktai