25FT Sodo Žarna Plečiama Magija Lanksti, Laistymo Žarnos, Sodo Plastikiniai vamzdžiai Vamzdis su Purškimo Pistoletas Laistymo Car Wash Spray

€2.77

-22%

€3.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vandens oriniams, polipropileno krepšelis, žarna magija, išorės išplečiant putų, žarna-vandens, delay vyrams spray, žarna, sportster xl883, plečiasi sodo žarnos, chopper sodas.

25FT Sodo Žarna Plečiama Magija Lanksti, Laistymo Žarnos, Sodo Plastikiniai vamzdžiai Vamzdis su Purškimo Pistoletas Laistymo Car Wash Spray

Savybės:

1. Triple teleskopinis, lengva laikyti: triple teleskopinis vandens vamzdžio, lengva laikyti, labiau praktinis, 1 metro gali būti pratęstas iki 3 metrų, lengvas, lengva nešiotis.

2. Po knotting, vandens srautas yra lygus: net jei vandens vamzdis yra knotting, nesijaudinkite.Atsukti čiaupą, vandens srautas yra lygus.

3. Jungtis, neriboto ilgio vandens vamzdis: specialusis vandens tiekimo vamzdžio pailginimas prietaisas puikiai išsprendžia problemą, dėl nepakankamo ilgio vandens vamzdis.Ilgis yra taip ilgai, kaip jums patinka, ir ten yra ne nerimauti daugiau.

Aprašymas:

Jis tinka automobilio plovimo, laistymo gėlės, geriamojo vandens tiekimo ir valymo, su galingų funkcijų.

Techniniai duomenys:

Spalvos: mėlyna, žalia(pasirinktinai)

Patarimas medžiaga: ABS

Rankenos medžiaga: ABS

Medžiaga: TPE

Purškimo atstumas: 8 m)

Kojų Ilgis Pradinį Ilgį, Laistymo Ilgis

25FT 2,5 M 7.5 M

Pakuotė:

1 * Vandens vamzdis

1 * Septyni funkcija vandens pistoletas

1 pora * Azijos versija jungtis

1 * Universali jungtis

1 * instrukcija

1 * Plastikiniai žindukas

1 * OPP maišelis pakuotė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Sodo Žarna Ritės Tipas Vandens Žarna

Panašūs produktai