GESEW TPR Tualeto Šepetys Vonios Drainable Valymo Šepetys WC Valymo Priemonė Wall-mount Valymo Įrankis Vonios Aksesuarų Rinkinys

€9.46

-29%

€13.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios rinkinys, vonios kambario užuolaidų vienaragis, lango šalikai, juoda vintage vonios rinkinys, vonios aksesuarai šiūruoklių, undinės vonios rinkinys, kojų valymo reikmenys, bambuko vonios kambarys, priedų vonios rinkinys, wc kilimėlis rinkinys.

GESEW TPR Tualeto Šepetys Vonios Drainable Valymo Šepetys WC Valymo Priemonė Wall-mount Valymo Įrankis Vonios Aksesuarų Rinkinys

Savybės

1.【Silikono Tualeto Šepetys】: Pagaminta iš PP & TPR (Termo Plastiko Guma), Surinkimo purvo be sužeistas į tualetą,Plaunamas teptuku galvos ir drys greitai turėtojas dizainas.Minkštu šepečiu skaidulų reikalauti, švelnus ir švelnesnę, Niekada susidėvi arba pasikeičia jos forma, Yra ne metalo rūdžių ar bend gaila būdų, kaip Išlaikyti puikią valymo.

2.【Nr. Nulio Minkštos Medžiagos】: Gera savo tualetus gerai ir nesibraižantys su minkšta TPR(Termo Plastiko-Gumos) šerių, kuri suteikia didelį valymo galia ir apsaugo paviršių nuo tualeto.

3.【Giliai & Efektyvi Valymo】: Gumos medžiagos, kurios atitinka gerai, nuvalykite ir gerai, ir squish žemyn pakankamai patekti į kabinos ir crannies.Dizainas gilus valymas pagal ratlankio ir kitų sunkiai pasiekiamų vietų.

4.【Ne Daugiau Išsiliejimo ir Sausas Turėtojas 】: Unikalus dizainas su stabilia laikiklį, kad jį išlaikyti turingo daugiau ir krenta.Tarpinis skylę ir neuždarytų tipo dizainas leidžia lengvai sausas turėtojas greičiau, ir jis niekada skleidžia blogą kvapą.

Specifikacija

Spalvos:Balta

Dydis: 41.5x13x9.5cm

Svoris: 350g

Medžiaga: Aukštos kokybės medžiagos PP + TRP minkšto silikono

Pastaba:

· Faktinis vadovas matavimo dydis gali turėti tam tikrų klaidų.Tikrąjį dydį taikomos konkrečiam produktui.

· Dėl skirtingų apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalva nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Tualeto Šepetys Valymo Šepetys Tualeto Sienos Kabo
Teptuku galvos modelį TPR teptuku galvos, paprastojo teptuku galvos
Medžiaga Aukštos kokybės medžiagos PP + TRP minkšto silikono
Funkcija Įžuvinti
Prekės Pavadinimas GESEW
Tipas Dviejų dalių
Įrengimas Sieniniai
2 funkcija Tualeto Šepetys Gumos Galvos Turėtojas
Funkcija 1 Tualeto Šepetys Laikikliai
3 funkcija Buitinių Grindų Valymo Priemonė
Modelio Numeris Tualeto Šepetys

Panašūs produktai