VastFire T50 IR850 nm Zoomable LED Medžioklės Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Naktinio Matymo Fakelas Medžioklės Lemputė, galima naudoti su Naktinio Matymo Prietaisas

€35.27

-46%

€66.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naktinio matymo žalia lemputė, fenix zoom, vizija, "fenix" pd36r, alpicool šaldytuvas t60, vastfire led, žiurkės uodega, infraraudonųjų spindulių žibintuvėlis naktinio matymo zoom, vastfire daiva, 850nm Infraraudonųjų spindulių LED.

Zoomable Infraraudonųjų Spindulių Medžioklės Šviesos:

A. NEMATOMAS IR ŠVIESA: VASTFIRE T67 NĖRA reguliariai žibintuvėlis su baltu LED bendrojo apšvietimo paskirtį.Naudojant Oslon infraraudonųjų spindulių šviesą, juoda 850nm LED spinduolis, VASTFIRE T67 skleidžia nematomą, bet didelio galingumo IR šviesos daugiau nei vienas vatas optinės galios.Prašome saugokitės, kad: jūs nematysite jokių šviesą su savo plikomis akimis (tik mažą ir silpną, raudona švyti dėl LED parodyti jums, kad degiklis yra).

B. ILGO NUOTOLIO APŠVIETIMAS: VASTFIRE T67 naudoja OSLON IR juoda infraraudonųjų spindulių LED - šiandien mažiausių ir moderniausių infraraudonųjų spindulių LED su didelio efektyvumo ir mažos šilumos varža, ir daugiau nei vieno vato optinės galios.T67 gali sukelti galingas smūgis maždaug 200 metrų nuotolio (vid. 218 m) su dėmesio spindulį.Naujausi lusto technologija, integruota objektyvo ir puikus paketas, galiojimo terminus, iki 50 000 valandų yra lengvai gaunami.

C. ASPERICAL OBJEKTYVAS: 67MM sukamasis Objektyvas fokusavimo funkcija leidžia gebėjimas sutelkti dėmesį, kad už įtemptą dėmesio arba atgal dėl potvynių poveikio, ypač skirtos ilgo nuotolio iluminatorstwem.T67 gali apšviesti daug toliau su dėmesio spindulį, palyginti su šviestuvas be fokusavimo funkcijas.

D. POWERED BY 2 x 18650 BATERIJA arba 2 x 26650 BATERIJA: Su įtampa yra 7.4 - 8.4 V, Prašome atidžiai pasirinkti 18650 arba 26650 su tikra core, nes yra daug baterijas į rinką su padirbtų šerdys ir netinkama kokybė.Kai padirbtų 18650 arba 26650 baterijos išėjimo įtampa mažesnė nei 3.7 V, kuris nebus pakankamai galios iki VASTFIRE T67.

E. KIETO KŪNO IR REŽIMAS ATMINTIS: Kūno Orlaivių Aliuminio Lydinio.Korpuso Skersmuo: 30mm.Tinka su bet 30mm žiedas ir mount.Net Svoris: 510g.Ilgis:222mm. 1 Režimas Sistema iš Aukšto

VASTFIRE T67 Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis su 67mm Fokusavimo Objektyvas

PERSPĖJIMAI: VASTFIRE T67 NĖRA reguliariai žibintuvėlis su baltu LED bendrojo apšvietimo paskirtį.T67 skleidžia infraraudonųjų spindulių šviesa su 850nm bangos ilgis, kuris negali būti matomi plika akis.Norėdami naudotis šia infraraudonųjų SPINDULIŲ lemputę, jūs turėsite matyti per naktinio matymo prietaisų, tokių kaip: naktinio matymo monokuliariniai ir akiniai.

Kodėl verta rinktis VASTFIRE T67 aukštos kokybės infraraudonųjų SPINDULIŲ lemputę?

-- Panaudoti pažangiausias Osram IR JUODOS spalvos LED su naujausiais lusto technologija, didelio efektyvumo ir mažos šilumos varža, ir daugiau nei vieno vato optinės galios.

-- 67MM skersmens Objektyvu pasukimo fokusavimo funkcija leidžia gebėjimas sutelkti dėmesį, kad už įtemptą dėmesio arba atgal dėl potvynių poveikio, ypač skirtos ilgo nuotolio apšvietimas.

-- Korpuso Skersmuo: 30mm .Tinka su bet 30mm žiedas ir sumontuojame.

-- 3-jų metų garantija nuo VASTFIRE nuo mechaninių defektų.Prašome įsigyti su pasitikėjimu.

Specifikacija:

LED: Juoda IR 850nm

Režimas: 1 iš Aukštos Režimai

Režimas Atmintis: Įjunkite, kad paskutinis parametras valdomas

Baterijos: 2 x 18650 akumuliatorius arba 2 x baterija 26650

Baterijos Įtampa: 7.4 – 8.4 V

Atsparus Vandeniui: Splash Proof Tik

Korpuso Skersmuo: 30mm (Tinka su bet 30mm Žiedas arba Kalnas)

Medžiaga Produkto:Aliuminio Lydinys

Pastaba:IR šviesa yra Nematoma Žmogaus Akis.Kai šviesa įjungta, ji tik silpna raudona šviesa iš led.

Ką apima:

1x Naktinio Matymo Žibintuvėlis

2x 18650 baterija

1x Įkroviklis

1x Nuotolinis Slėgio Jungiklis

1x Žibintuvėlis Turėtojas

Prekės Pavadinimas VASTFIRE
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris VA0008

Panašūs produktai