Belaidė Klaviatūra, "Bluetooth" Klaviatūra, Skirta "ipad", Telefoną, Planšetinį kompiuterį Gumos keycaps Įkraunamą Klaviatūrą "Android", "ios", " Windows Lentelė

€6.44

-29%

€9.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klavišą esc, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, byla ipad klaviatūra, žaidimas keybord, kawaii keycap, keycap pbt, teclados mecanicos, fr pbt keycap, keycap derva.

52787 KARŠTO PARDAVIMO

Mini Belaidė Klaviatūra, "Bluetooth" Klaviatūra, Skirta "ipad", Telefoną, Planšetinį kompiuterį Gumos keycaps Silent Įkrovimo klaviatūra Suderinama su "Android ""ios", "Windows"

1.PLATUS COMPAYIBILITY :

Naudoti su visų keturių pagrindinių operacinių sistemų, Bluetooth funkcija ("iOS", "Android", "Mac OS" ir "Windows"), Suderinama su "ipad", "iphone" ir "Bluetooth" funkcija planšetiniai kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai, ir Mobilieji Telefonai, tokie kaip "iPad " air", "iPad mini", "iPad " Pro", "iPhone" Xs Max ir pan.

2.ULTRA-PLONAS,LENGVAS IR NEŠIOJAMIEJI:

Šis lengvas "Bluetooth" klaviatūra yra skirtas visiems, kurie reikia nešiojamuosius, galintys klaviatūra, skirta dirbti ar žaisti ir ypač tinka verslo kelionėms.

3.ĮKROVIMO IR AUTOMATINIS MIEGO REŽIMAS:

Universalus belaidis "bluetooth" klaviatūra naudoja integruota ličio baterija, gali būti lengvai papildytos per USB kabelis, nereikia keisti bateriją.Įmontuota Įkraunama baterija, yra nepaprastai ilgalaikį, laukimo laikas yra maždaug 6 mėnesius nuo mokesčių."Bluetooth" belaidė klaviatūra gali automatiškai persijungti į "miego" režimą, siekiant taupyti energiją.

4.STABILUS RYŠYS:

Pažangias "Bluetooth" technologija užtikrina kabelis-nemokamai ryšys su veikimo diapazonas 10 metrų.Bet Stalinių PC Nešiojamas be "bluetooth" funkcija, jums reikia įterpti trečiosios šalies "bluetooth" adapteris (nepridedamas) prie įdiegti bluetooth tvarkyklę prieš naudojimą.

5.PATOGI ir RAMI RAŠYTI:

Tylų, žemo profilio klavišai atneš visiškai naują lygį komfortą savo ranka.Be to, visus savo dažniausiai naudojamas funkcijas ir žiniasklaidos kontrolės arčiau nei bet kada "Windows" skirtą "karšti" klavišai.

prašau įjunkite, kad kalbos apie planšetinį kompiuterį, o ne klaviatūra

Prašymas Tabletės
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Kilmės KN(Kilmės)
Kalbos lietuvių
Veikimo Stilius Membrana
Klaviatūros Klaviatūra
Prekės Pavadinimas Etmakit
Pakuotė Taip
Riešo Parama No
Stilius Daugiafunkcinis Klaviatūra
Klaviatūra Standard Tablet Klaviatūra
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio

Panašūs produktai