Pažastų balinimo kremas alkūnė tarp kojų balinimo kremas, 60ml

€7.18

-2%

€7.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tarpinė mercedes w123, ford focus artefaktus, honda crv 2016 grilis, šunų narvai pardavimo argos, moteriška palaidinė užtrauktukais, šuo bull šuo diržas, tarpinė ktm sx-f 2014 m., honda crv 2015 šokas, helovinas cukrus dubenėlyje.

Pažastų balinimo kremas alkūnė tarp kojų balinimo kremas, 60ml

Įpakavimas: 2 vnt

Pažastų ir tarp kojų balinimo kremas

Pristatydamas aichun prašome naujas vieno langelio formulę jūsų tamsi dėmė problemų ,ji yra įrodyta, natūralių ingredientų, su vaisių ekstraktai, citrina ,mulberry "apple" ištraukas ,jis yra 100% saugus dėl savo odos ,jo sudėtyje nėra baliklių ar kenksmingų sudedamųjų dalių

Kryptis:taikyti visą jūsų ausų ir tarp kojų,ir odos problemų, Siekiant geriausių rezultatų ,naudokite du kartus dally.

Vežimas

1.Visame pasaulyje freeShipping.

2.Užsakymai tvarkomi per 2-5 dienas po mokėjimą ir tikrinimą.

3.Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu, Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo.

4.Laivybos metodą, mes siūlome, yra ALIBABA laivybos ir Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis .

5.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną.

6.Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

7.Jokių papildomų muitų ar importo mokesčiai neįtraukiami.

Grįžti&Grąžinti

1. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės.

2..Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus.

Atsiliepimai

Atsiliepimai yra labai svarbus mums, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais .

Mūsų motyvuoja judėti toliau yra jūsų labai rekomenduoju, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Tipas Tatuiruotė accesories
Medžiaga balinimo kremas
Prekės Pavadinimas moblaser
Modelio Numeris pažastų balinti

Panašūs produktai