Profesinės Skulptūrų Teptuku Veido Kontūrą Skulptūrų Butas Makiažo Šepetėliai Milteliai Fondas Bronzer Žymėjimo Įrankis Grožio Priemonės

€3.99

-19%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido skulptūra, šepetėlis veido makiažas, antakių teptukas plokščias, kontūro teptukas plokščias, canon 580ex ii remontas, 3d roller veido, Bronzer Brush, antpetis marškinėliai, f lizdas, teptuku makiažas.

Profesinės Kontūro Makiažas Šepetys

- Yra pagaminti iš aukštos kokybės sintetinio pluošto, Žiaurumas Nemokamai.

- Yra pagaminti patyrę amatininkas, puikus amatų

- Yra taikomi griežti kokybės kontrolės standartai,Nr. Praliejimo, Jokio Kvapo, Ilgalaikio Tvirtai.

ERGONOMIŠKAS GALUTINĮ APIBRĖŽIMĄ.Lenktas veido teptukas, puikiai prisitaiko prie bet kurios veido formos ir modeliai susiduria su skysčiu, balta kontūras produktų ar sklandžiai mišiniai fondas nepriekaištingas, profesinės apdaila.Kreiptis su 3 greitai viršų pasiūlymai, darbo nuo centro veidą iš: 1. Per skruostą ir ne į viduriniosios ausies. 2. Visoje smakro ir virš apatinio žandikaulio. 3. Centre kaktos ir iš link šventyklos.Baigti su judesio sukasi, kad mišinys per visą veidą.

Jis yra Tobulas, Be niekieno Makiažo Šepetėlių Rinkinys.

Numatytasis Pristatymas Paštu Registruotu Oro Paštu Tarnyba Su Sekimo Numerį Follow.By oro paštu Trunka Apie 3-4weeks, Kad Kai kuriose Šalyse.Bet Kartais Kažkur Reikia Daugiau Nei 5 savaites .Tiesiog Reikia Daugiau Pacientų Arba Susisiekti Su Mumis Tiesiogiai Patikrinti Pakuotės.Klientas Turi Imtis Atsakomybės, Paskirties Muitinės Klausimais.Nes Kitoje Šalyje Gali Turėti Įvairių Importo Politika.Ačiū Už Jūsų Kantrybę ir Supratimą.Skelbiame Paketo Mažesnę Vertę.

Jūsų 5 žvaigždučių Atsiliepimus Yra tai, Ką Mes Nuolat Persuing.Jei Turite kokių nors Klausimų, Ar kokių nors Problemų Dėl Paslaugos/Prekės, Prašome Ne Tik Atidaryti Ginčo ar Palikti Neigiamą Atsiliepimą,Susisiekite su Mumis Pirmą kartą.Mes Padarysime Viską, Kad Išspręsti Visas Problemas.Mes Manome, Kad Geras Bendravimas Bus Pasiektas Geras Rezultatas.

Modelio Numeris VY
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Funkcija Veido makiažo teptukų
Prekės Pavadinimas vela.yue
Dydis Large
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Naudojimas Milteliai Fondas Bronzer Aplikatorių
Medžiaga Sintetinių Plaukų
Kiekis 1pc
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Naudojamas Su FONDAS

Panašūs produktai