[KAGYNAP] Markės Automobilį Snapback Skrybėlės Medvilniniai Siuvinėjimo Beisbolo Kepurės Lauke Motociklo Skrybėlė Vyrų, Moterų Lenktynių Casquette

€6.73

-32%

€9.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: snapback cap, bžūp p, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, hat vyras, hat snapback cap, gucci moteris, beisbolo kepurė žiemos moterys, dsquared2, hat daug, kepurė moterims.

1. Prašome leisti 1-2 cm, nes manualmeasurement yra skirtingas. 2. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl daugelio veiksnių, tokių kaip kompiuteris, ekrano skiriamoji geba, ryškumas, priešingai, ir tt.Tikimės, kad suprasti.Linkiu jums laimingų pirkinių 3. Gerbiami pirkėjui, mūsų kaina yra mažiausia kaina, įskaitant importo muitus. 4.Universalus dydis tinka suaugusiųjų 100% Brand new ir aukštos kokybės 5.Tai gera dovana savo meilužio, šeimos, draugų ir bendradarbiai 6.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir penkių žvaigždučių jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors klausimų, su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, suteikti jums kitą kartą nusipirkti, galite susisiekti su manimi anksto galiu duoti jums nuolaidą, kaina 7.Kai jums užsisakyti.Mes su sparčiausiai greitis per trumpiausią įmanomą laiką siųsti kažką į ranką 8.3, Jei norite pakartoti, kad ir mums penkių žvaigždučių mūsų facebook, prašome susisiekti su mumis iš anksto, tada mes bus suteikti jums papildomos nuolaidos. 9.Linkiu jums laimingų pirkinių 10:Akcijų produktą, kurį gavo dėl socialinių TINKLŲ ( tokių kaip VK, Pinterest,Facebook, Twitter ir t.t. ) ir siųskite mums nuotraukas galite gauti $1 nuolaida or5% nuolaida į kitą, kad Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotė Paprasta suvynioti
Juostos Tipas Reguliuojamas
Svoris apie 110g
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris H0330
Elemento Tipas Beisbolo Kepurės
Kepurės Dydis Vienas Dydis
Pardavimo tipas Mažmeninė,didmeninė prekyba
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas KAGYNAP
Modelio Tipas Laiškas
Savybės Kvėpuojantis ir patogiai
Dydis Hat circumference 54CM-60CM
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai