Naujas Mergaitės Vasaros Gėlių Spausdinti Paauglių Drabužių Mergaitėms Lankas diržų, Vaikams, Drabužiai Šalis Vestuvių Vestido 4 6 8 10 12 14 Metų

€16.16

-33%

€24.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna suknelė mergina, suknelė už 10 metų mergaitė, diržas vestuvių, 14 metų mergaitė suknelė, drabužiai mergaitėms 12 14 metų žiemos, animacinių filmų suknelė moteris, suknelė mergina vienaragis, suknelė mergaitei, mergina gėlių suknelė dydis 14, suknelė 12 metų mergaitė.

Naujas Mergaitės Vasaros Gėlių Spausdinti Paauglių Drabužių Mergaitėms Lankas diržų, Vaikams, Drabužiai Šalis Vestuvių Vestido 4 6 8 10 12 14 Metų

Naujausias Stilius Puikiai tinka Gimtadienio / Vestuvės / naujieji Metai / Vakare.Medvilnės Pamušalas , Nori-ilgis 5-14 metų amžiaus apie 120-170cm ūgio.

100% realių nuotraukų

Apmokėjimas :

Prašome atkreipti jūsų užsakymo agap .Mes galime nežinote, ar jūsų užsakymo sandėlyje arba ne, jei jūsų mokėjimą daugiau kaip 3 dienas .

Pristatymas:

Mes tiekiame nemokamas pristatymas : per China post Registed Paštą , jei norite, express pristatymas.pls susisiekti su mumis patikrinti išlaidų .

Atsiliepimai:

Mes taip didžiuojamės gauti daugiau postive atsiliepimų iš mūsų klientams.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS DĖL IŠSPRĘSTI .Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.

Susisiekite Su Mumis:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tradeManager arba Pranešimų Centro arba E-mail, mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešimą per 48 valandas.Pažadame, kad mes visada galime išspręsti bet kokias problemas už jus.Jūsų Satisfication yra mūsų tikslas.Ačiū!

Stilius Oficialus
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
spalva Rožinė,Mėlyna,Raudona
Nekilnojamojo Mėginys Taip
Medžiaga Akies
Modelio Tipas Spausdinti
Siluetas Kamuolys Suknelė
Lytis Merginos
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Numeris Paauglių Drabužių Mergaitėms dr0251
Dydis Amžiaus 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Built-in Liemenėlė No
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas HETISO
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Apdaila Lankas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Panašūs produktai