Lanke Dryžuotas pledas modelio Patalynės Komplektai,Namų Tekstilės Karalius ir Karalienė Dydžio Lova Nustatyti,Patalyne,Patalynės komplektas medvilnės

€37.19

-20%

€46.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: simbolis patalynės komplektas, lova padengti rinkinys, aksomo juostele patalynės komplektas, lovos šuo pet, wazir patalynė, juostelės modelio patalynės komplektas, texturized patalynės komplektas, fantazijos patalynės komplektas, karalius wong, padengti antklodžių rinkinys.

Produkto aprašymas Pavadinimas: Vakarų Prabangos Patalynės Komplektai (NAUJA) Dydis: Twin Karalienė, Karalius Stilius: Vakarų Tipas: Antklode Padengti Rinkiniai, Medžiaga: Poliesteris/Medvilnė Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje, Spalvos Atsparumas: Nacionalinių Standartų Naudojimas: Namuose kalėdų vestuvių Savybės: Minkštas, patogus, kvėpuojantis Pakuotės Turinys: Užvalkalas & Antklode Padengti Rinkiniai, 3 vnt. ARBA 4 vnt DYDŽIO DIAGRAMOS MUMS-Twin Dydis 3 vnt

1 vnt. antklodžių padengti: 173 x 230 cm

2 vnt pagalvių užvalkalai: 50 x 75 cm

JAV-karališko Dydžio 3 vnt 1 vnt antklode padengti: 230 x 230 cm 2 vnt pagalvių užvalkalai: 50 x 75 cm

MUMS/KN-King Size 4 vnt 1 vnt antklode padengti: 200 x 230 cm 1 vnt paklode: 230 x 250 cm (2 vnt pagalvių užvalkalai: 48 x 74 cm

Maloniai Priminimas:

1. Patalynė nustatyti nėra jokių šalikas ar pildymo.

2. Gaminio dydis matavimas leidžia klaidų 1-4 cm (0.39-1.57 cm).

3. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

4. Dėl tolimojo susisiekimo patalynė gali būti šiek tiek raukšlėtas, kurie yra normalu.

5. Jeigu Jūs Norite Kitos Dydžio, Prašome Susisiekti Su Mumis Žinute.

PASLAUGA

Vežimas

1.Mes atsiųsime produktas per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2.Prašome įsitikinkite, kad jūs paliekate teisingą pavardę/adresą/teisingą pašto kodą ir telefono numerį.Jei jums reikia pakeisti laivybos informacijos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

3.Prioritetas naudoti www.adeira.lt Standartas, EPacket,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Pristatymas.Jei paketas yra sunki, mes pasirinkti kitas logistikos metodus, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

Grąžinamosios Išmokos Ir Grąžinimas & Siųsti

1.Jeigu tu negali gauti paketo viduje, pristatymo laikas, susisiekite su mumis.Patvirtinę problema, mes išsiųsti arba dalinis/pilnas pinigų grąžinimas.

2.Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome siųsti mums pakuotės ar produkto nuotraukos iškart Po to, kai patvirtinamas problema, mes išsiųsti arba dalinis/pilnas pinigų grąžinimas.

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas,Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių reitingą.

2.Jei nesate patenkinti savo prekes ar paslaugas,Prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami savo ginčo ar neigiamų pastabų.Mes galime išspręsti bet kokias problemas kartu.

Lanke Dryžuotas pledas modelio Patalynės Komplektai,Namų Tekstilės Karalius ir Karalienė Dydžio Lova Nustatyti,Patalyne,Patalynės komplektas medvilnės

Įdaru NĖRA
Reitingas Kokybė
Tipas Antklode Padengti Rinkiniai
Gamint. JIANGSU HUANQIU
Stilius VAKARŲ
Audinio Tankis 128x70
Kiekis 3 vnt
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Audinio Skaičius 40
modelis Paprastas Dažyti
Modelio Numeris Lanke-BS-13
Modelio Tipas Kietas
Siūlų Skaičius 400TC
Taikymo Dydis 2,0 m (6.6 pėdos)
Naudoti Namuose
Svoris 1-1.8KG
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Rinkinys Tipas Taip
Technics Butas, Šilkografija

Panašūs produktai