Nemokamas pristatymas 1mm sriegis kordas (virvės juoda Vašku Granulių Kordas tinka apyrankės&karoliai string 310 metrų

€9.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: koralų karoliai string, "pasidaryk pats" karoliai string juoda, vaikiški karoliai string, "apple" karoliai string, havajai karoliai string, gumos karoliai string, rožinio vėrinį string, jade karoliai string, juoda braclet string, karoliai guminė.

Pirkti Daugiau nei 100USD ir Gauti Nemokamas Pristatymas, kurias " Fedex, DHL & LANGŲ ir tt..

Prašome pasirinkti, nemokamas pristatymas paslaugų, kai pirkti daugiau nei 100usd, ir sklypas bus išsiųsti Express, kaip sakė, jei užsakymo suma yra mažesnė nei 5USD, mes turime sprendimą dėl jei siųsti siuntinių, ačiū! :)

Informacija

Medžiagos

odos laido

Dydis

1mm

Kiekis

310meter/vnt

Svoris

175g

Spalva

juodos spalvos (kaip nuotraukoje)

Useage

Auskarai, apyrankės, karoliai karoliukai, priedai veltiniams, vilna, papuošalai, aksesuarai, namų puošybai ir pan..

- Visos mūsų prekės siunta per ORO PAŠTU, Prekės pasiekti daugelio šalių, per 20 dienų. (Tikrasis tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.)

- Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai .Mes su jumis išspręsti bylą.Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

--Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

--Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post " Oro Paštas", "AVS" "DHL" "FEDEX" , Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.Ačiū!

Kokybė AAA
Papuošalai Išvados Tipas Laidai
spalva juoda
Dydis 1mm
Prekės Pavadinimas Azapias
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Medžiaga Nailonas
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Skersmuo 0.1cm

Panašūs produktai