100VNT 6.5" x 6,5" Popierinės Servetėlės Baltos spalvos Juoda Juostelė Dekoratyvinė Vakarienę su Pietumis, Servetėlės Šalies Įvykių Sukakties Šventė

€10.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda ir balta šiaudų, velykų stalo, juoda balta, aukso servetėlė, kalėdinis vyno butelis dekoro rinkinys, servetėlių žiedas lentelė, juros periodo pasaulio šalis, pilka balta popierinės servetėlės, vystyklų popierius, metai juoda popierinės servetėlės, kia helovinas vakarienė.

100VNT 6.5" x 6,5" Popierinės Servetėlės Baltos spalvos Juoda Juostelė Dekoratyvinė Vakarienę su Pietumis, Servetėlės Šalies Įvykių Sukakties Šventė

Paketas Apima:

1 Lot = 100vnt (5packs)

5packs 33cm x 33cm servetėlės (20pcs/pak)

Specifikacija

Spalva: juoda ir balta

Dizainas: juostele

Dydis: unfloded 33cm * 33cm(13x13inch),sulankstyti, 15x15cm(6.5x6.5inch)

Sluoksniai: 3

Pakavimas: maišelis

Foto Parodyti:

STORAS IR PATVARUS: Kiekviename lape yra 2-sluoksnis, siekiant užtikrinti, kad ji nebūtų ašarų, lengvai naudojami.Taip pat labai absorbentas ir minkštas užtikrina patogų valymo patirtį.

ĮDOMUS ŠALIS AKSESUARAS: Padaryti pareiškimą su šių cute spausdinti servetėlės, kurie yra tikri, kad papildyti savo šalies indai; puikiai tinka šalims, šventės, kokteilis, vakarai, pietūs ar furšetai.

EKOLOGIŠKAS: Pagamintas iš tvariai, biologiškai popieriaus, mūsų servetėlės išlaikyti tiek savo lenteles ir mūsų planetos švarios!

Laivybos Sąlygos:

1).Pristatymas yra absoliučiai visame pasaulyje.

2).Jeigu jūsų bendra suma yra mažesnė nei $100, Kinija Paštu, Oro Paštu,Singapūras Paštu,HK Post bus naudojami, tai užtruks apie 7-15 darbo dienų atvykti į savo vietą.

3).Mes turime susitarimą su Tarptautiniais Express Corporation, produktai bus išsiųsti per 24 valandas nuo gavome jūsų mokėjimą.

4).Pastaba:Prašome suteikti mums išsamią ir teisingą adresą, kuris gali būti pasiektas tarptautinis express pristatymas.Nuostolių rizika būtų perduotas jums, jei ji sukelia klaidų, pristatymo adresą, kurį jūs atlikote ne užpildyti siuntimo informacija.

Atsiliepimai:

1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.Todėl, jei jūs turite bet kurį klausimą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Nedvejodami susisiekti su mumis bet, kurio metu.Nes ji bus dėkinga ir naudinga mums.

3.Pleaes nepalieka mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą atsitiktinai!Ačiū!!

spalva juoda
modelis TAŠKAS
Naudojimas Šalis Stalo
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartinės Servetėlės & Servetėlių Žiedai
Medžiaga 100% maistas saugus klasės popierius
Dizainas juoda
Dydis 33cm
Modelio Numeris Juodojo Aukso folija popierinės servetėlės
Kilmės Fujian,Kinija
Proga Namo;Viešbutis;Restoranas, Užkandžių Baras
Sandėlyje 100% Sandėlyje

Panašūs produktai