Pica Formos Šuo Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Mokymo Antklodė Nuimamas Vilnos Pagalvėlės Šuo Kilimėlis Lova Stresą Nosework Įspūdį Žaislas

€16.96

-24%

€22.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mokymo judrus šuo, battery moto z, visos pica, masažo kilimėlis jogos, kamuolys šuo, šuns nosį darbą, šuo nosework, barbi marškinėliai, fidget žaislas, pet.

Produkto Informacija:

Šunų šėrimo mat šuo uosti trinkelėmis, mažas / didelis šuo mokymo kilimėlis pet mokymo antklodė darbo tinka visi šunys

6 cm tickness, taip pat galima naudoti kaip šuo lova.

Dydis: apie 51*51*6cm/20*20*2.4 colių

Svoris: apie 440g

Medžiaga: Poliesteris, medvilnė

Panaudojimas: pet uostyti mygtukai / mokymo kilimėlį / darbo veiklos kilimėlį / dekoratyvinis kilimėlis

Savybės:

1. Tai unikali šunų mokymo kilimėlis, paslėptų su užkandžiais arba mažų žaislų uosti pad jūsų šuo jį rasti.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, ir gali vartoti savo šuns energiją ir padeda jūsų šuniui numesti svorio.

2. Ji gali išlaikyti jūsų šuo užima.Šį šunį šerti padas yra puikus būdas turėti šunį su daug energijos naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos, kaip pėsčiomis.

3. Su šiuo neslidus šunų nosis pad su 2 dirželiai, jūs galite nustatyti jį pagal kėdė apsaugoti nuo slydimo, kai šuo sniffs.Šuo kilimėlis stimuliuoja jūsų šuo psichiškai ir fiziškai, padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti.

4. Lengva valyti, šuns nosis padas yra pagamintas iš tvariai rankų anti-pilling vilnos medžiagos, ir šuniui uostyti padėklas gali būti valoma mašina.

Pakavimo sąrašas: 1* kvapo pagalvėlė

Modelio Numeris LI0817GXL03
Elemento Tipas Vikrumo Įranga
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga
Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai