Lauko Nešiojamas Mini "Snaigės" Multi-Tool Snaigės Kišenėje Veržliarakčio Keychain

€2.81

-27%

€3.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nagai tiekimo pardavimas, nagai oranžinis kailis, garstyčių sienos menas, nagai pradėjo rinkinys, nagai kaimiškas medienos, dalimis honda coupe, nagai lipdukas lūpų, nagai stuff šepetys, nagai blizga širdies.

18 1 Nerūdijančio Plieno Snaigės Forma yra puikus visi aplink Butas Kryžiaus Vadovas, Atsuktuvas įrankis Snaigės " Multi-Tool Kortelė:

Kiekviena priemonė turi daugiau nei 12 naudoja, jis gali būti naudojamas atidaryti alaus butelį,pasukite varžtą,supjaustyti dėžės,išspręsti snieglenčių,dviračių,žaislų ir kt.

Patogus mažai multi " įrankių rinkinys: Tinka nuostabiai podwijać toli į kišenę,daiktadėžė,rankinės, kuprinės ar pakabinti ant raktų žiedas.

Prašmatnus snaigės multi-įrankis puikiai tinka lauko EDC ir karinės entuziastai,dviratininkų įrankių rinkinys.Geriausia dovana vyrams.

Šis daugiafunkcinis įrankis taip pat apima Šešiabriauniai raktai, kuris ateina su 3, 4, 5, 6, 7 ir 8 dydis, butelio atidarytuvas ir veržliarakčiai su 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ir 14 dydis Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Sidabrinė

Tema: Sportas

Skersmuo: 2.5 colių

Svoris: 80 g

Tipas:Key Chain Priemonė,, Kišenę,, Multi Įrankiai

Savybės: Nešiojamų,Lengva Naudoti

Forma: Sniegas

Disko Tipas:Butas/Tinklinėmis,Kryžiaus

Supakuoti įeina: 1 x Multi-funkcija Įrankis, Pastaba:

1.prašome leisti 1-3 cm/ 0.39-1.18 colių skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g/ 0.007-0.01 lb/ 0.11-0.18 oz skirtumas tarp įvairių spalvų

2.dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Panašūs produktai