LOULEUR 25pcs/daug 12x7mm Sidabro Spalvos Nerūdijančio Plieno Omaras Sąsagos & Kabliai, Jungtys, "Pasidaryk pats" Juvelyrikos Priėmimo Rezultatai

€4.15

-30%

€5.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerūdijančio plieno papuošalai omarų užsegimas, 925 sidabro sterl, lašinamas papuošalai, 925 sidabras, lauke spyna, rūšių karoliai užsegimas, pirmoji juvelyrikos jungtis, "pasidaryk pats" papuošalų gamyba išvados, zeroup, papuošalai iš nerūdijančio plieno.

LOULEUR 25pcs/daug 12x7mm Sidabro Spalvos Nerūdijančio Plieno Omaras Sąsagos & Kabliai, Jungtys, "Pasidaryk pats" Juvelyrikos Priėmimo Rezultatai

1)Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

2)Dydis:12x7mm

3)Spalvos:Sidabro Spalvos

4)Įpakavimas: 25pcs/daug

5)Svoris:Apie 25g/daug

6) Mes galime pasiūlyti Lašas Laivybos ,ir mes galime išsiųsti klientams tiesiogiai be jokių kvitą arba sąskaitą-faktūrą pakuotėje.

Kodėl verta rinktis nerūdijančio plieno papuošalai?Nerūdijančio plieno papuošalai nėra tamsėjimas ir oksiduojasi, Tai ne kaip sidabro gausite juoda, ne taip, kaip vario papuošalai alergijos tikimybė, ne taip, kaip lieti papuošalai, nes švino.Ir tai yra nuostabiai hipoalergicznych.Tokių privalumų, kad ji labiau populiarus aksesuaras.

Mes visi užsakymai laivas per 3 darbo dienas.transporto pasirinkti :www.adeira.lt standartinis pristatymas , saugiai ir greitai.

Prekės Svoris 30g
Elemento Aukštis 0inch
Kiekis 25Pcs/Daug
shap Omaras sąsagos
spalva Sidabro Spalvos
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Elemento Ilgio 0inch
Produkto Savybės Omaras sąsagos
useage nerūdijančio plieno sąsagos už apyrankės
Prekės Skersmuo 0inch
Funkcija "pasidaryk pats" galinius dangtelius už apyrankę
Tipas sąsagos už apyrankę
Modelio Numeris F2183
Elemento Tipas nerūdijančio plieno sąsagos
Dydis 12x7mm
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Dizainas odos laido jungtis
Elemento Plotis 0inch

Panašūs produktai