Tualetinio Popieriaus Krepšelį Sieniniai Tuščiaviduriai-iškirpti Dizaino Drenažo Vėdinimo, Vonios kambarys, Sandėliavimo Lentynos Ne-punch

€3.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: platus sandėliavimo lentynos, prie sienos tvirtinamas krepšys, baltos sienos, sumontuoti metalo krepšelio, kabo sandėliavimo lentynos, failo sandėliavimo lentynos, bakalėjos sandėliavimo lentynos, garažas, sandėliavimo lentynos, sienos montuojamas dantų šepetėlis krepšelio, prie sienos tvirtinamas krepšiai, prie sienos tvirtinamas krepšinis.

Lipnios tualetinio popieriaus laikiklį gražiai paprasta aikštėje projektavimo, stipri ir lengva laikyti.Saldainiai spalvų dizainas, tinka bet kokio stiliaus šeima.

Produkto aprašymas

1. Tualetinio popieriaus laikikliai tinka lygių paviršių, tokių kaip plytos ir stiklo.Idealiai tinka miegamieji, vonios ir drabužinės.

2. Lipnios tualetinio popieriaus laikiklis yra gražus ir paprastas aikštėje dizainas, tvirtas ir lengvas laikyti, ir labai tinka miegamieji, vonios ir drabužinės.

3. Palyginti su tradicinių audinių turėtojas, jūs galite naudoti ją pagal spintoje geriau organizuoti šeimos gyvenimą.

Savybės:

Lengva valyti ir nukristi.

Jokių likučių, pėdsakai, lipni likučių ar dėmių.

Produkto požymis

Medžiaga: ABS

Spalvos: raudona, geltona, mėlyna, balta

Taikoma kartų: gyvenamasis kambarys, vonios kambarys

Stilius: modernus ir paprasta

Šiltas priminimas

1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Taikomas Vietos vonios kambarys
Prekės Pavadinimas faroot
Nėra. Pakopų Vieną
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai