Vyriški laisvalaikio Mokasīni Vyrų Butas Batus Treniruoklius Nėriniai-up Mocassin Homme Vairavimo Batai Vasarą Vyrams Lauko Avalynė Zapatillas Hombre

€5.49

-44%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wedd bateliai vyrai, vyrai kalnu batai, vyrų batai, kojinės, shos vyrų batai, somar bateliai vyrai, skiting bateliai vyrai, hf bateliai vyrai, vyrai antklodė avalynė, fation bateliai vyrai, vyrai mulas batai.

1.100% brand 2. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas 3. Įpakavimas: nauja batai be dėžutės 4. Prašome, pasirinkite dydį pagal ilgį koja. (Nereikia pasirinkti dydį pagal reguliariai dydžio jūsų šalį!!!) 5. (Ne realus dydis Jungtinės amerikos valstijos) Tai yra tik pakeisti iš Kinijos dydį, pagal mūsų taisykles.Batų ženklai atitinkamų KN dydį ir snukio ilgį. 6.US dydis 10 (27 cm).Tai 27CM nėra, ilgis vidpadžio ar ilgis padas, tai tik reiškia, kad į pėdos ilgio. 7. Dėl skirtingų ekrano ir fotografavimo kampai, ji gali šiek tiek skirtis nuo realios spalvos skirtumas Oh, dear vertę, muitinės!Mes rekomenduojame, kad jūs pasirenkate dydį, remiantis savo dydžio diagramos.

Modelio Numeris vyrai 631
Funkcija Anti-Kvapas
Padas Medžiaga PVC
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Modelio Tipas grafiti
Pamušalas Drobė
Batai Tipas Pagrindinis
Batviršio Medžiaga Drobė
vamp mados Kvėpuojantis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Sezonas Pavasario/Rudens
Toe cap Turo tipas Išvengti susidūrimo
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas SIKETU
Vidpadžio Medžiaga PU
Apačioje batų Dėvėjimuisi atsparios Išvengti slydimo,
Viduje Prakaito dezodorantą Skalbiniai+PU

Panašūs produktai