UniLook 5MP Mini Dome POE IP Camera Pastatytas Mikrofonas Lauko CCTV Saugumo Kameros IR 30m IP66 Hivision ONVIF Suderinamas H. 265

€37.27

-29%

€53.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, pinhole ip kamera mini, kamera secur, kamera reolink, kamera onvif, boavision fotoaparatas, kamera ip poe, poe injector, anran 5mp rinkinys, gadinan ip kamera 5mp.

Dėmesio!!Yra 2 spalvų pasirinkimo (Balta ir Pilka spalva ) už jus.Prašome pasirinkti tinkamą spalvą, kai patikrinti.

Perskaityti Prieš Perkant

Mokesčių ir Muito Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!

Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.adeira.lt Premium Pristatymas).

Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

Su Super 5.0 MP HD Raiška

Ši IP kamera Su PoE jo 1/3" Progressive Scan CMOS, pateikia 5 Megapikselių (2592 x 1944), teikti būtinas detalumo lygis veido atpažinimo ir licencijos plokštelė identifikacijos.

Su Micphone Built-in

Šis Kupolas vaizdo stebėjimo kamera yra integruota į vieną pusę Garso funkcija.Pasiimti balso visame, ir gauti aiškų balsą otherside.Vienas krypčių Garso funkcija, Įrašo kiekvieną šiek tiek garso,Apsaugoti jus ir jūsų šeimos saugumas kiekvieną sekundžių.

Platus Laukas

Įrengtas 2,8 mm objektyvą, saugumo kameros gali pasigirti įstrižainės stebėjimo kampas 130°.Palyginti su įprastinių kamerų, kurio objektyvas 4 mm ir padengti tik 98°įstrižainės stebėjimo kampas, mūsų kamera leidžia matyti daugiau savo namuose kampai su lengvumu

"Power over Ethernet" (PoE), Plug and Play) su Hikvision Prekės NVR

Galite stoage daugiau informacijos naudojant mažiau kietųjų diskų, kuri leidžia jums padaryti daugiau su mažiau, ir žymiai sumažinti failo dydį su šiuo naujausią vaizdo suspaudimo formatas.PoE leidžia IP (interneto protokolo) įtaisai, gauti energijos ir duomenų virš esamo vietinio prieigos tinklo (LAN) kabelis.Tai pašalina būtinybę įdiegti atskirą maitinimo laidą, supaprastina diegimą, ir sumažina kabelių išlaidas.

Pažangiausius H. 265 Vaizdo Suspaudimas H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis ne tik aiškiau ir sklandžiau vaizdo perduoda,bet taip pat išsaugo daugiau disko saugojimo vietos,todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

IP66 Oro Vardinė Talpyklos ir Aukštos Kokybės Naktinio Matymo

Idealiai tinka naudoti lauke.Su platų veikimo temperatūra, ji yra suprojektuoti, kad atlaikytų esant ekstremaliai temperatūrai ir saugomi nuo dulkių ir lietaus.Su 18PCs LED žibintai ir pagerėjo, infraraudonųjų spindulių 24 valandų budrumo, 5MP kameros užtikrinti aišku, naktinio matymo, iki 100 pėdų ilgio atstumas (priklausomai nuo aplinkos).

Judesio Aptikimas Ir Signalai

Ši sistema bus aptikti, jei yra įsibrovėlis ir sukelti įspėjimai.Ji praneš jums apie tai, realiu laiku, siekiant užkirsti kelią grėsmę saugumui.

Lengva Prijungti ir Žaisti su NGRR & Dirba su Thrid programinės įrangos, ISpy, BlueIris, Milestone, ir Tt

Darbas su Anpviz PoE NVR, ir gali būti pridėta, labiausiai ONVIF 5MP PoE Ngrr iš Laview, LTS, Hikvision, EZVIZ ir GW, jis gali būti plug and play; už ONVIF 5MP PoE NVR iš Amcrest, Lorex ir Dahua, ji gali būti pridedama, kai įjungtas DHCP; Darbų ISpy, Blueiris, Milestone, programinė įranga.Veikia su NAS.Lengva peržiūrėti Interneto naršyklę, pvz., IE, Firefox, Google Chrome.

Suderinama su Hikvision NVR,Plug&Play UniLook NVR

Su ONVIF protokolą,galite lengvai prisijungti su Hikvision,Dahua,ebs produktų,susijusių su Maršrutizatorius taip pat galite Peržiūrėti į jūsų telefoną,P2P funkcijas, nuolat save kiekvieną sekundžių žinoti, kas vyksta jūsų namuose.

Savybės:

1/3" UHD CMOS jutiklis

Maks. 5MP raiška 2592 x 1944 produkcija

mažas apšvietimas 0.1 Lux

Day/Night (ICR), AWB, 2D/3D-DNR, IR-CUT

D-WDR, Judesio Aptikimo, Privatumo Kaukė, Veidrodis, Flip

RTSP ir Onvif 17.06 suderinama

H. 265/H. 264 dual-stream media server"

Lengva naudoti P2P Debesų paslauga

Multi interneto naršyklę, AK, mobile APP", nuotolinė prieiga

Neprivaloma pritaikymas Objektyvas/Audio/POE ir kt.

Apsaugos nuo žaibo 4000V

Stiprios vandens nepraleidžiantis korpusas, IP66

18 vnt nauja matrica IR Led, IR atstumas 20-30 metrų

HD 2.8/3.6 mm fiksuotojo /VF/AF objektyvas

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje.

7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.

Greitas pristatymas: Mes pastatė RU, DE, ES, AS, US Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.

Profesionalų Komanda-nuo 2006 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI : Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Nuotolinio pristatymo mokestis: Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia papildomai mokėti pašto išlaidų ar pls duoti mums kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.

Specila rusijos draugai: nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. www.adeira.lt Premium Pristatymas).Kitaip www.adeira.lt neleidžia mums naudoti šias laivybos metodas, tvarkydami pristatymas.

Stilius Dome Kameros
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Modelio Numeris IPC-D3150W-S
spalva Balta
Objektyvo (mm) 2,8 mm
IR Atstumas(m) 30m
Prekės Pavadinimas UniLook
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Sienos Laikiklis Lubų
Kilmės KN(Kilmės)
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Energijos Sąnaudos(W) Max 5w
Žiūrėjimo Kampas 100°
Megapikselių 5MP
Technologijos Centrinis
Saugojimas NĖRA
Minimalus Apšvietimas(Lux) [email protected](AGC ON), 0Lux IR dėl
Jutiklis Prekės Sony
Garso Išvesties 1CH RCA
Matmenys (L x W x D)(mm) 0.45 KG
Jutiklis CMOS
Įrengimas Lubų
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows 8"
TF Kortelė NĖRA
Maitinimo Šaltinis Su POE
Tipas IP Kameros

Panašūs produktai