IMILAB 019 Mi Namų Smart Kamera, IP Kamera, Wifi, Lauko Kamera, Belaidė H. 265 Saugumo Kameros VAIZDO 360°Vaizdo kamerų Kūdikio stebėjimo

€37.43

-50%

€74.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , 1080p kamera, kamera secur, dahua nvr, atveju, kultivatorius 10, kamera imilab, kūdikio stebėjimo monitoriai, homekit jungiklis, kamera ip xiaomi, zigbee.

IMILAB 019 Mi Namų Smart Kamera, IP Kamera, Wifi, Lauko Kamera, Belaidė H. 265 Saugumo Kameros VAIZDO 360°Vaizdo kamerų Kūdikio stebėjimo IMILAB IPC-019 Pasaulio Versija

IMILAB Namų Apsaugos Kamera A1

Iš naujo apibrėžti Saugią Namų

Naudojant scenos

užmesti akį į kasdienius rūpesčius

Verkia Nustatymo

Su Naujoviškų garso nustatymas kūdikio verksmą, Al, gali suprasti, nuotaikos, balso ir tiesioginio pranešimo, iš karto, kai jūsų kūdikis verkia.

Judesio Sekimo

Su pažangias algoritmai, jūsų PG gali aptikti judančių objektų, automatiškai sekti ir fiksuoti jų judėjimo.Kartu užtikrinant pranešimo ir vaizdo įrašymas realiu laiku.

Advanced Night Vision

Silent rotacija užtikrina, kad jūsų kūdikis Bus ne būti sutrikdyta cam.Su 6 built-in 940nm, IR Žibintai, jums bus ne ilgiau erzina raudona pašvaistė per tamsus.Silpnam visų spalvų technologija leidžia aukštos kokybės, spalvinga vaizdą silpno apšvietimo sąlygomis, pavyzdžiui, debesuotumas, arba prastai apšviestoje patalpoje, o kitos kameros jau perjungti į nakties.

Jokių Mėnesinių Mokesčių

Taip, galite naudoti micro SD Kortelė Su banko lygio šifravimo paslaugas, filmuota medžiaga bus laikomas privatus perdavimo ir saugojimo.Pradėti naudotis savo IMILAB prietaisų su 7 dienas geležinkelių saugykla debesyje, be jokių išlaidų.

Realaus laiko dvipusio Ryšio

Tais atvejais, kai esate toli nuo namų ir norite pasikalbėti su savo artimaisiais ar augintiniai, yra dviejų krypčių ryšį.Tiesiog paspauskite mygtuką, esantį Mijia APP.

Greičiau, Sklandžiau

H. 265 kodavimas gali išsaugoti ir perkelti pat vaizdo kokybė su 50 proc. Dydžio.Ji sutrumpina laiko įkelti vaizdo įrašus.

Pakavimo Sąrašas

IP vaizdo Kameros*1 Vartotojo vadovas*1 Maitinimo Kabelis*1 Juosta*1

Specifikacijos Parametro

Mi Namų PROGRAMA: Parsisiųsti PROGRAMĖLĘ į "Google Play" ir " APP Store, APP palaiko mutis-kalbos nustatymas Jeigu APP ryšio užmegzti nepavyksta, prašome atidaryti APP nustatymo ir pereiti per regioną, Kinija, tada iš naujo.Požymiai: 360° namų saugumo stebėsenos, visas sukimosi aptikimo, modernizuotos kontrolės, daugiau protingas. 3MP vaizdo kokybės, WDR platus dinaminis technologijos, aukštos raiškos vaizdo ekranas įmontuota pažangi triukšmo mažinimo algoritmu, gali atkurti 99% paveikslėlio detales Paramos AI žmogaus judesio aptikimo, vaizdo, gali būti nustumta į telefoną.Juda aptikimo funkcija gali fiksuoti ir šaudyti daug dinaminių stebėjimo.Kūdikio verksmą aptikimo, palaiko 24 valandų protingas pripažinimo kūdikio riksmas ir įrašyti rūpintis savo kūdikį bet kuriuo metu.Specifikacijos: Modelis: A1-CMSXJ19E Medžiaga: ABS Spalva: Balta + Juoda Pixel: 3MP Raiška: 2304x1296 Diafragma: F2.1 Objektyvo Kampas: 110° LED: 6pcs 940nm Laikymas: Palaikymo TF Kortelė (Iki 256G) Vaizdo Kodavimas: H. 265 Belaidis Prisijungimas: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz Sistemos Palaikymas: Android 4.4 Ar "IOS", 9.0 Ir Virš Darbinė Temperatūra: -10°C - 50°C PROGRAMA: Mi Home APP Svoris: 211g Dydis: 112 x 76 x 76mm Pakuotės Dydis: 16*11*11cm Pakuotės Svoris: 350g Paketų Sąrašą: 1 * IMILAB A1 Kamera 1 * Maitinimo Kabelis 1 * Klijuoti Priedai 1 * Instrukcija

8 funkcijos H. 265 kodavimas
Įrengimas Normalus
Funkcijos 2 belaidžio WIFI Kamera
Sienos Laikiklis Lubų
Maitinimo Šaltinis Normalus
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Funkcijos Pavadinimas 12 WIFI Kamera
Bruožai 6 Judesio Sekimo
Funkcijos Pavadinimas 10 Išmanųjį fotoaparatą
Funkcijos Pavadinimas 6 Naktinio matymo kamera
Funkcijos Pavadinimas 8 kūdikių fotoaparatas
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės 4 Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo
Jutiklis CCD
Objektyvo (mm) 3.7 mm
Matmenys (L x W x D)(mm) 112*76*76mm
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Funkcijos Pavadinimas 3 Smart home ip kameros
Tipas IP Kameros
Funkcijos 3 3 millionHD pikselių
Prekės Pavadinimas IMILAB
Sertifikavimo CE
Funkcijos Pavadinimas 1 xiaomi " smart home
TF Kortelė 64G TF Kortelė
Funkcijos 5 Verkia Nustatymo
Modelio Numeris CMSXJ19E
Funkcijos 1 Spalva Naktinio Matymo Stebėjimo Kamerą
Saugojimas NĖRA
Funkcijos 7 360° panoramos
Palaikomos Operacinės Sistemos Windows 2008
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Funkcijos Pavadinimas 7 360° vaizdo kamera
Signalizacijos Veiksmų FTP Foto
spalva Balta
Megapikselių 3MP
Energijos Sąnaudos(W) 5V/2A
Funkcijos Pavadinimas 11 Stebėjimo kameros
Funkcijos Pavadinimas 9 Saugumo kameros
Maitinimo Šaltinis(V) 5v
Stilius Dome Kameros
IR Atstumas(m) 10M
Funkcijos Pavadinimas 5 HD ip vaizdo kamera
Technologijos Centrinis
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Funkcijos Pavadinimas 4 Kūdikio Stebėjimo
Funkcijos Pavadinimas 2 IP Kameros
Žiūrėjimo Kampas 110°

Panašūs produktai