JANKNG Spalvinga Karščiui atsparaus Dvigubo Sienos, Stiklo Taurės su Silicio Dangtelis ir Dugnas Švarus Kavos, Arbatos Stiklo Puodelis Rankų darbo Drinkware

€11.74

-23%

€15.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dvigubo stiklo siena, electr motoroleris, 2 stikliniai puodeliai, kohls šildomas puodelis, etsy rankų darbo keramikos puodelis, europos sandėlyje pristatymas, sandėlio europoje, aliuminio folijos plokštelės, prancūziškas arbatinukas, dvigubos sienelės stiklo kava, arbata.

Gaminių Aprašymas: 1. 100% brand new ir aukštos kokybės ir konkurencinga kaina. 2. Tik rankinis smūgis-suformuoti atsparus karščiui taurės ir gali būti, kai skirtumas tarp kaušelių. 3. Momentinių guolių temperatūros diapazonas: -20-150 celsijaus. 4. Siūlome švarią taurę su neutralumo plovikliu, kai naudojamas prieš pirmą kartą. 5.Ten yra skylė apačioje taurės taigi taurės nereikia skaldyti ea sily.

Pažymėti: 1.Pirkti daugiau nei 10 rinkiniai, mes pasistengsime pristatymas iš per DHL (tik JAV ir dauguma Europos šalių) tik 3-5 darbo dienos!!!! 2.Siekiant pasiūlyti geriausia kaina, pakuotės tik mėginys pakuotės nėra, įskaitant ir dovanų dėžutėje. 3.Jūs galite susisiekti su mumis iš anksto už daugiau custom modelis.

Drinkware Tipas Puodeliai
Priedų Padengti Silicio Dioksido
Prekės Pavadinimas JANKNG
Talpa 350ml
Formos ROUND
Sertifikavimo SGS
Priedai Nė Vienas,
Medžiaga Stiklas
Funkcija Įžuvinti
Progos dovanos Gimtadienis, reklamos ir viešinimo, gimtadienio šventė
Modelio Numeris XLSC-002
Specifikacija 1
Tipas Kavos Puodeliai
spalva švarus
Stilius Europa

Panašūs produktai