100vnt Vienkartinės Pirštinės Prekių Vandeniui Tatuiruotė Pirštinės Rinkiniai Tatuiruotė Mašina Priedai Latekso Piršto Raštas netoksiškas

€12.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tatuiruotė vamzdis, nemokamai tatuiruotė rinkinys, disponuoti pirštinės, laikinos tatuiruotės, apsaugoti tatuiruotė, pranešk apie netikrą piršto tatuiruotė, odos tatuiruotė, bevielis elektros tiekimo tatto, darbo pirštinės, didelis pirštinės 100vnt.

100vnt / box Vienkartinės Pirštinės Prekių Neperšlampamas Pirštines Tatuiruotė Rinkiniai Tatuiruotė Mašina Priedai Latekso Piršto Raštas netoksiškas 1. nitrilo medžiaga yra atspari vandeniui, netoksiškas, saugi, lanksti, patvari ir atspari cheminių medžiagų, ašarojimas ir punkcija. 2. apsaugo jūsų pirštus nuo cheminių medžiagų, klijų ir kitų nepageidaujamų arba pavojingų cheminių medžiagų. 3. Milteliai nemokamai simbolį, nepalieka likučių, kad padėtų mažinti užterštumą ir plisti bakterijoms. 4. Plačiai taikomas tatuiruotė, policijos, kalėjimo, ugnies, karo, EMS, gydytojų, ligoninių, laboratorijų ir pan. 5. Unikalus dizainas ant riešo, yra paprasta naudoti ir gali išvengti kritimo. 6. vienkartiniai vienkartiniai.Rangai: 1. Prašome patikrinti iš anksto, jei nėra oro nutekėjimo, skirtas vandeniui naudoti. 2. Prašome naudoti jį ilgą laiką ir nusimauti pirštines, jei jūsų pirštai bangavimas, nutirpęs, savo ruožtu, mėlyna ar kitus neįprastus reiškinius.

Modelio Numeris Vienkartinės Pirštinės
spalva juoda/balta/mėlyna/Violetinė
Tipas Tatuiruotė accesories
Medžiaga emulsija
Dydis

Panašūs produktai