2" 45mm 3 Žandikaulio Chuck 1.8~56mm /12~65mm Z011 Tvirtinimo Mini Tekinimo stakles

€10.10

-12%

€11.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: k01 63, spindl, chuck collet, tekinimo staklių gnybtas, rx5700xt 8gb, varžtas gnybtų bloko jungtis pluggable tipas, magnetinio žandikaulio tvirtinimo, cnc tailstock, 100 tekinimo staklių griebtuvas, decal headstock.

Metalo tris-letena plokštė Tris-žandikaulio savęs centravimas jungtis tvirtinimo

Naudoti Visiems Tipo "PASIDARYK pats" Mini Tekinimo Staklės

Modelis: Z011

Tvirtinimo skersmuo: 48mm

Siūlai: M12*1

Tvirtinimo išorinis skersmuo: 12mm~65mm

Tvirtinimo Vidinis skersmuo: 1,8 mm~56mm

Didžiausia tvirtinimo skersmuo: 20mm

Skylės diametras: 10mm

Medžiagos: cinko lydinys

Naudojimo būdai: fiksuotas kieti tuščiaviduriai arba apvali medžiaga, trikampis medžiagos, šešiakampis medžiagos.

Be to, du fiksavimo lygintuvai yra naudojamas užfiksuoti trys-letena plokštė, ne prijungimas lazdele!Atkreipkite dėmesį!

Įdėkite du fiksavimo lygintuvai į dvi mažos skylutės tris-letena plokštelę, pasukti trijų-letena disko užrakinti lygintuvai norėdami atidaryti arba uždaryti tris nagus, pasukite chuck iki trijų nagus išstumia, ir pakeisti kryptį, trys-nagai pakeisti trijų-letena plokštė.Maksimalus dydis prispaustas ruošinį.

Pastaba: montuojant tris-žandikaulio, skaičius letena turėtų būti vienas-prie-vieno susirašinėjimo su keliomis diske.Trys nagai turėtų būti įsukta kad į A, B ir C montavimo metu, ir atkreipti dėmesį į sriegiu vadovas viduje trys-letena plokštė.Žingsniu, su įranta yra įsukti į griovelį A-letena, ir A-letena yra prisukamas ant griovelio B-letena.B-letena yra įsukti į C-letena C-letena.Skaičiai, atitinkantys teigiamas nagai yra: A-A, B-B, C-C!

Tvarkant didelius ruošinius, jums reikia naudoti anti-nagus.Šiuo metu, užsakymo nagai yra: C-A, A-C, B-B! (Atvirkščiai letena gali būti iki 45 mm skersmens!)

Pakuotę įeina 1 vnt x 3-Žandikaulio Tvirtinimo

Pastabos: 1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 mm klaida,ačiū.

Pristatymas Parengti paketą: Mes laivą iš daiktų per 1~2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino www.adeira.lt.Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti elementus.Prašome atidaryti pakuotę ir patikrinkite, jei yra kai kurie žalos atlyginimo, prieš ženklas, jei yra tam tikrų nuostolių , prašome nepasirašyti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes laivas worldwidebut Jei jūsų šalies paprotys yra griežtos, prašome susisiekti su mumis prieš jums pasiūlymą patikrinti išsamiai ir patvirtino.

Mokėjimo priimame kredito kortelės,banko TT,western union " ir kt Mokėjimas turi būti atliktas per 48hours aukciono pabaigos laikas Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

Susisiekite su mumis Sveiki klientų visame pasaulyje paklausti ir klausimus,mes pasistengsime padaryti viską, siekiant grįžtamojo ryšio kliento paštu per 1-2 darbo dienas,jei ne pls patikrinti pašto dėžutės vėl Kliento pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

Modelio Numeris Z011
Skaičius Nasrus 3
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Galia vadovas

Panašūs produktai