FORSINING ŽIŪRĖTI Teminiai Kūrybos Paviršiaus Sidabro Raižyti arabų Skaitmeninis Ciferblatas Diržo Vyrų Riešo Mechaninė Žiūrėti

€11.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuolaida laikrodžiai forsining, ary laikrodžiai, vyrai skeletas žiūrėti, nugalėtojas, aliang mens watch, laikrodžiai vertus vėjas, žiūrėti nugalėtojas, 6498 judėjimas, kalifornijos perjungiklis, vyrai žiūrėti.

Skelbimas:

30 metrų atsparus vandeniui žiūrėti tinka kasdieniam naudojimui ir negali būti naudojama plaukimo arba mirkymas vandenyje; ji negali atsispirti purslų ir lietus su nedideliu kiekiu rankų plovimas.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Mes branginame kiekvieną klientą.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2 Jei jus tenkina elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, mes mielai jums padaryti tą patį už jus. 3, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. 4 Grįžtantys klientai yra didesnės nuolaidos, taip pat gana dovanos dėkingi.Dėkojame už jūsų supratimą!

Bylos Medžiaga LYDINYS
Prekės Pavadinimas T-NUGALĖTOJAS
Funkcija NĖRA
Modelio Numeris 536
Judėjimas Mechaninė Vertus Vėjas
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Juostos Ilgis 25,5 cm
Užsegimas Tipas Sagtis
Byla Storis 13mm
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Ciferblato Skersmuo 40mm
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Stilius Mada & Atsitiktinis
Byloje Formos ROUND

Panašūs produktai