Komplektas 7PC kamuolys-end atsuktuvas su 65mm ilgio kamuolys-end vidinis atsuktuvas S2 šešiabriauniai plieno juosta magnetinis atsuktuvas

€4.99

-50%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pradurtas plieno kamuolys, plieno kamuolys varžtas, apvalus plienas kamuolys, plieno kamuolys diržas, kamuolys plieno dubuo, plieno kamuolys sodas, blizgesys plieno kamuolys, plieno galia kamuolys, plieno kablys kamuolys, plieno kamuolys mini.

Pirma, apie užsakymo

1. Jei esate nepajėgus sumokėti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Antra, transportas

1. Po mokėjimas patvirtino, kad bus tvarkomi laiku.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3. Rodomas vaizdas yra ne faktinė projekto ir yra nuoroda tik.

4. Transportavimo metu teikiamos paslaugos, operatorius, išskyrus savaitgaliais ir per šventes.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

5. Jei negavote prekės per šį laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir reaguoti kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Trečia, atsiliepimai

1. Nes jūsų nuomonė mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų.Tik vieną minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai.Mes padarysime viską, kad atitiktų jūsų reikalavimus.labai ačiū!

Atkreipkite dėmesį!Mes esame tarptautinės pardavėjų žemyninėje Kinijoje.prašome palaukti kantriai!Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių klausimų ar ypatingų pageidavimų.Dėl laiko skirtumo tarp mūsų, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėkojame už jūsų supratimą.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Laimingas pirkinių!Sėkmės!

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Yra Skaičius 7-Piece Set
Modelis žr. išsamią informaciją
Magnetinių Ar Ne Is
Ar nuo Sprogimo apsaugotą Is
Kilmė Kinija
Specifikacijos 7Pc Kamuolį Galva 65mm
Ar Izoliacija No
Svirties Galvutė Kamuolys
Rinkinys Tipas Kamuolį Galva Atsuktuvų Rinkinys
Punktas GJ-09

Panašūs produktai