Tipas Padengti Microsoft Surface Pro 7/Pro 6/Surface Pro 5 (Pro 2017 M.),/Pro 4,Ultra-Slim Belaidis "Bluetooth" Klaviatūrą su " Manipuliatorius

€48.33

-17%

€58.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dygsnio ipad oro 2020 atveju, dažų tabletę "samsung", apima microsoft surface pro 7, "bluetooth" auksas, garbė, "microsoft offic, lydinio paviršiaus, "ipad " pro", teclados mecanicos, p20hd teclast.

SUDERINAMUMAS - sukurta Microsoft surface Pro 7/ Pro 6/ Surface Pro 5 (Pro 2017 M.),/ Pro 4/ Pro 3(netinka paviršiaus 3).su šiek tiek pasklido klavišus labiau susipažinę ir efektyviai rašyti patirtis rodo, kad jaučiasi tradicinį nešiojamąjį kompiuterį.Klaviatūra yra tvirtas su padidintu magnetinio stabilumo kartu kartų, todėl jūs galite pritaikyti jį stačiu kampu ir dirbti į savo ratą, ant plokštumos, arba prie stalo. 7-SPALVOS APŠVIETIMU - Specialūs 7 spalvų LED apšvietimo, kiekviena spalva turi 2 lygių ryškumo.Idealiai tinka rašyti laisvai, net ir prasto apšvietimo sąlygų ar naktį.REAGUOJA MANIPULIATORIUS - Built-in su a reaguoja manipuliatorius, patogiai naudoti kaip pelę naršyti ir valdyti planšetinį kompiuterį tiksliai, suteikia jums jutiklinis ekranas patirties, nereikia imtis savo rankų nuo klaviatūros.VEIKIA SU Wireless - Ji yra lengvai suporuoti su prietaisu naudojant Belaidžius su įvairiomis iki 33 pėdų, siūlo jums patogiai rašyti patirtis.AKUMULIATORIUS - Tai klaviatūra, turi integruotą 750mAh įkraunama Ličio baterija, 125 valandų nepertraukiamo naudojimo su apšvietimu off(5 valandos su apšvietimu, ant).

Savybės: * Reaguoja Manipuliatorius: built-in manipuliatorius suteikia jums jutiklinis ekranas patirties, nereikia imtis savo rankų nuo klaviatūros. * Reguliuojamas 7-spalva backlits tai atrodo daugiau kietas ir madingas: Raudona / Žalia / Geltona / Violetinė / Žydra / Balta / Mėlyna.INSTRUKCIJOS - Maitinimo įjungimas/išjungimas: Norėdami įjungti, pastumkite įjungimo mygtuką dešinėje pusėje, indikatorius bus žalia 10 sekundžių ir tada būti išjungti.Norėdami išjungti, pastumkite įjungimo mygtuką į kairę pusę. - Belaidžio ryšio poros sudarymas: Paspauskite "Fn + Delete(Belaidis piktograma)" mygtukus kartu prijungimas.Eikite į "NUSTATYMAI" ekraną į savo planšetiniuose kompiuteriuose su įjungtas Belaidis prietaisas, įjunkite Belaidžio ryšio funkcija ir ieškoti klaviatūros prietaiso. "MOKO Klaviatūra" turėtų pasirodyti.Pasirinkite "MOKO Klaviatūra" ant jūsų prietaiso klaviatūra bus pora.Belaidžio rodiklis bus išjungtas. Foninio apšvietimo : Paspauskite "Fn + Alt(Šviesos piktograma)" mygtukus kartu įjungimas apšvietimu.Paspauskite pirmą kartą kreipiasi dėl šviesos.Paspauskite antrą kartą padidinti ryškumą.Paspauskite trečią kartą, yra apšvietimo išjungimas.Paspauskite "Alt(Šviesos piktograma) + Up / Down" klavišus keisti apšvietimu spalvų (7 neprivaloma spalvos).Kai baterija yra mažesnė nei 20%, apšvietimu bus turnt off.Apšvietimu neveiks, kol klaviatūrą suporuoti su prietaisu.

Specifikacija: Darbinė Įtampa: 3.0 V - 4,2 V Darbinė Srovė: 140mA(Maks.) Nepertraukiamo darbo laikas: 5 val. Sąsaja: Micro USB Miego Trukmė: 30 minučių PASTABA: 1. Imtuvas nėra įtrauktas.Taigi, papildomas adapteris, bus reikalaujama, jei jūsų prietaisas yra be BT funkcija. 2. Šios Klaviatūros yra nesuderinamas su Paviršiaus 3 Tablečių. 3. Ši klaviatūra gali ne atkreipti mokestis nebūtų prijungtas prie Paviršiaus tabletę.Pakuotės Turinys: 1 x Klaviatūra 1 x USB Įkrovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas

Stilius Atsitiktinis
Nepertraukiamo darbo laikotarpis 5 Valandos
Gaminio Matmenys 12 x 8.8 x 0.3 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Lašas atsparumas
Tipas Klaviatūra
Miego trukmė 30 minučių
Darbinė Įtampa 3.0 V - 4,2 V
Modelio Suderinamumas "Microsoft Surface Pro" 6 / Surface Pro 5 (Pro 2017 M.), / Pro 4 / Pro 3
Suderinamumas 2 "Microsoft Surface Pro 5 (Pro 2017 M.),/ Pro 4/ Pro 3
Modelio Tipas Kietas
Suderinamumas 1 "Microsoft surface Pro 7/ Pro 6
Sąsaja Micro Usb
Ilgis 12inch
Medžiaga Plastikiniai
Plotis 8.8inch
Pakuotė Taip
Pastaba NĖRA suderinama su Paviršiaus 3 Tablečių.
Suderinamos Prekės Už "Microsoft"
Modelio Numeris "Microsoft surface Pro 7/ Pro 6/ Surface Pro 5 / Pro 4 / Pro 3
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 12"
Darbinė srovė 140mA(Maks.)

Panašūs produktai