10vnt Gamtos Ausies Žvakės Ausies Sveikatos Priežiūros Ausų Gydymas, Vaško Pašalinimas ausų sierą Švaresnis Indiana kūgio supylimo Kvepalų kiaušinių tikrinimo šviesoje Sveikas Priežiūra

€2.57

-64%

€7.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valyti ausies, sveikatos, cleaner medvilnės, kremas vagin, sveikatos apsaugos produktas, siseau, natūralus bičių vaškas ausies žvakės, mi ear cleaner, cleaner ausų sierą, ausų sierą.

Savybės:100% brand new ir aukštos kokybės Ausų Kūgio Žvakės yra saugus ir veiksmingas būdas išvalyti ausų landas iš kaupiasi vaškas.Kūgio žvakės naudojamos valyti ausis, ir yra manoma, kad padėti su įvairių ausų negalavimų.Tai senovės ir gamtos terapijos, perteikiama daug civilizacijų.Padaryti jūsų patogūs ir atsipalaiduoti.Medžiaga: Medvilnės Mišinys Ilgis: Apie 24cm Aromatas: sumaišyti skonis, Spalva: Balta , Rožė raudona , violetinė, šviesiai geltona, geltona.(Trimitas ir Tiesiai) Kiekis: 10VNT Pakuotė apima: 10VNT Ausies Žvakės Prekių bus suspaudus transportavimo metu, o prekės bus deformuotas, bet tai neturės įtakos įprastam naudojimui.Prašome nesijaudinkite.Ausų Žvakės Operacijos veiksmus: 1. Savo ruožtu, patalpų apšvietimas, šiluma, laikyti kambario ramioje ir išvengti oro konvekcija. 2. Parengti straipsniai: pora aromaterapija ausies žvakės, lengvesni, popieriniu rankšluosčiu, stikline vandens, medvilnės tamponu. 3. Naudoti lengvesni uždegti aromatas ausies žvakės, kuris yra dedamas vertikaliai į ausies po degimo.Viena vertus, fiksuotos (reikia ką nors padėti) 4. Kai aromato žvakė yra įrašomas į halo linija už vieną centimetrą, jis gali būti išimamas ir dedamas į puodelį užgesinti.Tada valyti ausis su drėgnu vatos tamponą ir toliau į kitą pusę, veiklos kaip ir pirmiau.Kontraindikacijos: perforavimas, kad ausies būgnelis, suppurative etape ausies ligų, grybelinės infekcijos ir alergijos ausies žvakės.Atsargumo priemonės, skirtos naudoti ausų žvakės: Kiekvieną ausį žvakė dega apie 10 minučių.Kai jis yra arti policija linija, degančio vandens išnyksta ir negali būti prapūsti iš.Jei yra likučiai ir bakterijos į ausį, šiek tiek triukšmo, yra normalu.Neplaukite arba įdėti savo galvą į vandenį alaus per 24 valandas nuo ausies žvakės yra baigtas.Taikyti mažų medvilnės prie ausies 2-3 valandas šiluma.Keletas žmonių grįžti į reiškinį, kuris likutis, yra labai trumpas arba negali būti paneigtas.Rekomenduojama imtis keletą lašų bazinio aliejaus į ausį, kelias dienas, ir tada naudokite ausų žvakės jį pašalinti.Ausies žvakės netinka minia: žmonių, su perforacija iš ausies būgnelis, nėščioms moterims, menstruacijų, ausies purulent.Rekomenduojama naudoti 1-2 poras ausų žvakės vienu metu.Pagrindinio prižiūrėtojai gali būti, 7 dienas per laiką.

Dovanų 1pcs dėklas
Medžiaga Medvilnės Mišinys
Prekės Pavadinimas marisc
Modelio Numeris Ausų Priežiūra
Prašymas ausis
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ausies Healh Priežiūros priemonės
Funkcija Paramos Dropship

Panašūs produktai