Du kartus permanentinis Makiažas netikrą Odą, 14x19cm tuščią Tatuiruotė pradedantiesiems praktikos odos Microblading tatuiruote tatuiruotė tiekimo praktikos odos

€3.96

-50%

€7.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silikono odos pigmentas, žmogaus oda netikrą silikono kojos protezas, "iphone" silicio odos, prietaisas silikono oda, silikono odos siuvimo, pranešk apie netikrą silikono kojos, silikoninis spaudas odos, pranešk apie netikrą silikono pašarų, pranešk apie netikrą silikono, silikono odos grūdai.

Tatuiruočių praktika odos du kartus permanentinis Makiažas netikrą makiažas, tatuiruotės pradedantiesiems odos praktikos microblading tatuiruotė tiekimo YFLY

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ypatybė :

1. Pradedantiesiems praktika prieš realią veikimas geriausia reikmenys,ji taip pat gali Taikyti bet kurioje proceso stadijoje techniciancareers.

2. Praktikos odos yra puikus eksperimentuoti su naujuoju metodu arba patobulinti savo techniką Plonas, Patogus, ir duoti jums tiksliai rodo, tinkamu adatos gylį.

3. Imituoti struktūrines savybes, žmogaus odos, naudojant artimiausias žmogaus odos tekstūrą, pagaminti iš specialios medžiagos, tekstūros yra arti žmogaus odą minkšta ir elastinga.

4. Lankstus ir turi panašią jaustis kaip žmogaus oda, pakankamai Storas už dvipusis naudojimas.

5. Lygumos paviršių freestyle dizaino ir praktika, praktika įvairius metodus, iš, kuriame iki šešėlio.

Patarimai :

Kai pratybos su praktika, odos, geresnio jausmo, kas tai bus, kaip tatuiruotė ant realus asmuo, geriau uždėkite gabalėlį odos, įvairių kūno dalių priprasti prie įvairių kreivių ir kontūrai jums dirbti su dėl žmogaus forma.

Prekės Pavadinimas yfly
Medžiaga Silikono
Tipas Tatuiruotė accesories

Panašūs produktai