Atvykimo Moterų Karšto Pants Vasaros Atsitiktinis Šortai Aukštos Juosmens Beach Trumpas Kelnes

€4.73

-17%

€5.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šifono kelnes modeliai, šifono audinio kelnės, šifono ilgas kelnes, lotus šifono kelnės, pu šifono kelnės, vyrai thik kelnės, plaukioja šifono kelnės, korėjos šifono kelnės, plisuotos šifono kelnės, šifono leggin kelnės.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

atvykimo dizainas,100cm visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Medžiaga:Medvilnė

Spalva: Juoda,Balta,Chaki ,Tamsiai Mėlyna

Stilius: atvykimo, Atsitiktinis

Dydis: S,M, L, XL

Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate:

1 x arrivalShorts

Peržiūros:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje(prašome pridėti į mano mėgstamiausia parduotuvė):

1.Klientai yra mūsų dievas.Mes parduoti produktus už mažiausią kainą ir padaryti mažiau pelno.Mes taip pat sveikiname didmenininkas ir pirkimo agentų su mumis bendradarbiauti.

2. Mes turime discountable pardavimo ištisus metus.Pardavimai atliekami daugiausia Fiksuota Suma (Kai jūs perkate ką nors, kuris yra net iki mūsų standartas,gausite nuolaida), Ribotą Laiką,Pardavimas ir Pardavimo Kuponus.Nauji produktai, nuolaidos s ir siurprizas bus visur.

3.Nuo šiandien, jei jums praleisti daugiau nei 30 dolerių mūsų parduotuvėje, ir jūs galite paveikslėlį ir siųsti su mumis, jums bus suteikta galimybė gauti 1 dolerių grynųjų pinigų kupono apribojimą 30 dienų.

4. Jei nerandate jūsų mylimas produktą mūsų parduotuvėje, nesijaudinkite!Tik atsiuntė mums nuotrauką produkto mes surasime jums patį vieną ar panašūs vienas ir parduoda ją jums už mažiausią kainą.

Jūsų parama yra mūsų motyvacija!thanks a lot!!

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas (pasirinktose šalyse) iki ePacket /China post, paprastai Pagal $100 siųsti Kinija paštu, daugiau nei $100 iki EMS/DHL/Fedex IP .Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

* Prekės yra vežamos per China post/ePacket ,prašome leisti 15-50days pasiekti.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

*Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western union,Money gram ir kt., kaip nurodyta toliau.

Grįžti&Keistis politika

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra remiama 100cm pasitenkinimo garantija,jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condtion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Prekės Pavadinimas Thefound
Juosmens Tipas aukštas
Ziajać Stilius Tiesiai
Uždaryti Tipas Raišteliu
Tinka Tipas Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Apdaila Kišenės
Modelio Tipas Kietas
Priekiniai Stilius Butas
Ilgis Knee Length
Modelio Numeris Moterų Karšto Pants Aukšto Juosmens Paplūdimio Sporto Trumpas Kelnes
Audinio Tipas Šifono
Stilius Atsitiktinis

Panašūs produktai