AAA+ natūralus kvarco kristalas crystal clear lazdelė taškas gydomųjų akmenų

€10.20

-4%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: purus vamzdis, švarus kvarcas, crystal lazdelė, piramidės kampe kristalinis kvarcas, malonu lazdelė, druska akmens, shana, crystal taškas, kvarco bokštas, lemurian kvarcas.

natūralus kvarco kristalas crystal clear lazdelė taškas gydomąsias akmenų Savybes: 1. Pagaminti iš natūralių aišku kristalų lazdelė taškas , labai gražus ir patrauklus. 2. Tai aišku, crystal lazdelė taškas yra aukštos kokybės. 3. Mažas dydis ir lengvas, patogus ir lengvai atlikti. 4. Jis yra geras sveikatos, sumažinti elektromagnetinės radiacijos ir degaussing. 5. Ji taip pat yra geriausias pasirinkimas namų puošybai.Techniniai duomenys: Medžiaga: skaidrus kristalas lazdelė taško Dydis: 65-80mm a pprox.Paketas Apima: 1Pcs x clear crystal lazdelė taško Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, jums bus gauti panašių kristalų, nes iš natūralaus akmens.visi produktas bus siunčiami atsitiktiniai, tačiau pažadame, kad mes suteiksime jums geriausias produktas, jei jums užsisakyti iš mūsų parduotuvės.tikimės, kad jūs turite puikią pirkinių patirties natūralus kvarco kristalas crystal clear lazdelė taškas gydomųjų akmenų Gydomųjų kristalų lazdelė vieta:

Medicinos ir sveikatos priežiūros funkciją kristalų pagal šiuolaikinio mokslo požiūriu, ar gali būti paaiškinta, iš šių aspektų:

A , natūralių kristalų turi specialų "pjezoelektrinis efektas".Crystal po perdirbti į juvelyrikos dėvėti kūno, ir žmogaus organizmas gali gaminti silpnas elektromagnetinis laukas, elektromagnetinis laukas yra stabilios nuotaikos, kad žmogaus kūno energijos koncentracija, sumažinti pacientų skausmą ir įtampą, pagreitinti atsigavimą, ir kitas funkcijas.Kaip keletas agentūrų rekomenduojama "crystal terapija", yra crystal slėgio pacientams, sergantiems žalos vaidina vaidmenį palaikomosios terapijos poveikio zona.

Antra , iš optinės savybės kristalų, kristalų turi tris kryptis optinės ašies, kai seiko pjovimo skaičius pagal kompasas, optinės ašies kryptimi linkęs gaminti tam tikrus koncentruotas, šviesos funkcija, kai stimuliacija žmogaus organizmui tam tikras akupunktūra taškų, gali sukelti tam tikrus fizinės terapijos poveikį, užsienio ataskaitas naudojant crystal vaikų kaulų lūžių, pavyzdžiui, krūties vėžio, paremtas tiesa; gydymo kvarco kristalo lazdelė taškų

Trys iš biogeochemical požiūriu, kristalų, kaip ir kiti brangakmeniai, susiformavo specialios geologinės sandaros aplinka, yra kai kurių mikroelementų, naudingų žmogaus organizmui, pvz., geležies, vario, mangano, titano, cinko, nikelio, gręžimo, selenas ir kt., šių mikroelementų per trinties ir dažnai bus palei vilnos stoma su žmogaus prakaito liaukos į žmogaus kūną ir skatina mikroelementų pusiausvyrą organizme, kad jūsų kūnas labiau harmoningą.Mokėjimas * Mokėjimas per 7 darbo dienas po konkurso.Prašome įsitikinkite, kad "Laivas" adresą į savo DEPOZITINĘ sąskaitą yra teisinga. * Tarptautinių Pirkėjų atkreipkite dėmesį, importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^) natūralus kvarco kristalas crystal clear lazdelė taškas gydomųjų akmenų

Stilius feng shui
Regioninės Funkcija Europa
Medžiaga Kvarco Kristalas
Punktas natūralus kvarco kristalas crystal clear lazdelė taškas gydomųjų akmenų
Naudojimas Gydomųjų akmenų
Pavadinimas aišku, crystal lazdelė taškas
Temos piramidė
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai