HMUNII Naujus Kelionių Makiažas Maišelį Moterų Nešiojamų du kartus Atidaryti Plovimo Krepšiai Kosmetinės Vonios Reikmenys Kablys, tualetinių reikmenų Organizatorius

€11.00

-30%

€15.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: espeon, obd 2 rusų, 18awg, gardus zither tfz, NANUM, natsu, hayao, 1gb usb, pva tirpsta, pikachu minkštas.

HMUNII Naujas Mados Moterų PU Oda atspari Vandeniui Tualeto reikmenys Saugojimo Krepšys Grožio Organizatorius, Sulankstomas Kelionės Reikmenys

Savybės: 1.Su viršuje kabo tvarkyti ir kabinti kablys,patogu vykdyti . 2.Su atskiromis kupė, laikymo ir organizacijos, šis atsparus vandeniui, tualetinių reikmenų rinkinys, idealiai tinka bet kokio tipo nakties kelionės. 3.Į tualetinių reikmenų Krepšys pagamintas iš vandeniui atsparaus poliesterio ir funkcijos sudėtingas ir stilingas dizainas su mados išvaizdą ir nedidelio dizaino, kad gali būti supakuoti viduje savo vienos nakties maišelį arba registruoto bagažo. 4.Daugiafunkcinis: Tualeto reikmenys Skalbinių Krepšys, Kelionės Saugojimo Organizatorius, Makiažas Organizatorius, Kosmetikos Maišą, Nešiojamų Travel Kit Organizatorius, Namų Saugojimas Paketą, Skutimosi Maišelį, Skutimosi Dopp Rinkinys ir kt. 5.Stilingas ir lengvas, tinka visiems: moteris, vyras, verslininkai.Ji yra labai rekomenduojama naudoti kelionių, kempingas, verslo kelionės, ar kaip kasdieniniam naudojimui. [Spalva] : Mėlyna,Raudona,Rožinė, Pilka, Navy [Dydžio] :26x39x9.5cm/10.23x15.35x3.74 Colių [Medžiaga] :Katijoninės Vandeniui Audinio + Tinklelio Medžiagos [Produktų] : 1x tualetinių reikmenų Krepšys PASTABA:1cm=0.3937 colių Visi matmenys yra matuojami vertus, prašome palaukti 2~3cm skirtumas.Nuotraukos yra tik nuoroda mėginius.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje gali nesutapti 100 proc. asmenų, daiktų patys.

PASTABA:

BŪTINA Perskaityti Prieš Perkant

1,jei esate rusijos pirkėjas,Prašome užpildyti teisės gavėjo pavadinimas(trys dalys), kad jūsų užsakymą ,Prieš tai, kai jūs pateikiate užsakymą,jei ne post office bus grąžinti atgal savo paketą.ir mes nematome jokios grąžinamosios išmokos už užsakymą be vardą ir pavardę.

2,Jei esate Pirkėjas, skubiai reikia jūsų prekės.jei negalite kantriai laukti paketą iš KINIJOS PO ORO PAŠTU.Pls pasirinkti Išreikšti taip,jei jums pasirinkti kinija paštu, ORO PAŠTU,kai ji delsimo, ir vežimą.Pls nepriimame jokių grąžinti pinigus ar ginčų,Bet mes mielai norime jums padėti pratęsti procesą kartus jūsų užsakymą.

3.Jei jūs esate Reguliariai pirkėjas,ir jei jūs suteikiate mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų dėl jūsų užsakymą.kai jūs įdėti naują tvarką mūsų parduotuvėje.galite žinutę su savo nauja tvarka, ir pateikti mums savo paskutinio užsakymo numerį .mes esame pasirengę suteikti jums dovana arba kai kurie nuolaida.

4.VISOS Prekės yra prieinama,kai jums sumokėjo.ususlly mes suteiksime jūsų sekimo numerį 1-2 darbo dienomis ir išsiųstas jūsų sklype per 2-4 darbo dienas.Po paketo išsiųsti,jis negali kontroliuoti mus, tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos ,mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti ,jei turite šiek tiek vėliau,mes stengiamės padėti jums jūs leiskite mums žinoti.

Elemento Tipas Kosmetikos Atvejais
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Funkcija Aštuonių Saugojimo Kišenės
spalva Juoda,Tamsiai,Raudona,Oranžinė,Mėlyna
Medžiagos Sudėtis Katijoninės audinys
Elemento Plotis 9.5cm
Elemento Aukštis 22cm
Naudoti Vonios kambarys saugojimo, kelionės laikymo, saugojimo makiažas
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
tualetinių reikmenų krepšys Ponios Kelionių Organizatoriaus Krepšiai
Prekės Pavadinimas HMUNII
Dydis 26x39x9.5cm/10.23x15.35x3.74 Inch
Elemento Ilgio 26cm
Savybės Šlapias Ir Sausas Tualetinis Krepšys
Taikomos vyrai ir moterys
vonios kambarys saugojimas kablys skalbinių krepšys
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Numeris 2020-267
Formos kubas
Prekės Svoris 295g
Kosmetikos Krepšys Makiažo priemonės saugojimo krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Sritis Kosmetikos, Tualeto Reikmenų, Įvairenybės, Sanitarinių Servetėlės

Panašūs produktai