Moteris Prarasti Tvirtą PU Odinė Baikerių Striukė Pavasario Rudens Abrikosų Trumpas viršutinį Sluoksnį Gatvės Mados Juoda Moterų Pankų Drabužių 2020 m.

€29.70

-70%

€99.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: striukė odos moterims, odos top moterims, alternatyvūs suknelė, trumpas švarkas, mišinys kailis, suknelė pvc, minios odos moteriška striukė, pasėlių oda į viršų, trumpas moteris, suknelė tiesiogiai oda.

Dydis

Kryžiaus Peties(cm)

Krūtinės Plotis(cm)

Rankovės Ilgis(cm)

rankovės plotis(cm)

S

55.0

106.0

54.0

45.0

M

56.0

110.0

55.0

46.0

L

57.0

114.0

56.0

47.0

1 colis =2,54 cm , 1 cm =0.39 colių

PASTABA

1. Prašome atidžiai vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Dydis gali turėti 3-5cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3. Pasiūlymas šaltu vandeniu, rankų plovimo,ne bleach,prašome rountine sausas valymas.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, ačiū už supratimą.

Keletas Bendrų Klausimų Ir Atsakymų:

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Kaip gali stebėti savo paketą?Jei yra bet koks klausimas apie produktus ar pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas .Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Prašome įsitikinti, kad užtikrinti teisę pašto adresas užtikrinti, sėkmingai pristatymo.

null

null

null

null

null

null

Drabužių Ilgis Trumpas
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis MOTERIS
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Prekės Pavadinimas FORYUNSHES
Sezonas Pavasario/Rudens
Medžiaga PU
Nuimamas Dalis NĖRA
Stilius Mados / Casual / Office / Streetwear
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Odinis & Suede
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila derliaus
Tinka Moteris, panele, mergina studentas
Uždaryti Tipas užtrauktukas

Panašūs produktai