Automobilio Bagažo Skyriaus Grynasis Turėtojas, Krovinių, Bagažo Saugykla Organizatorius Net Tinklelio Su 4 Kabliukais Ir 4 Varžtais Ir 4 Kablys Adapteriai Van Pikapas

€6.64

-19%

€8.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1998 rav4, nuskaitymo saugojimas, sunkiųjų ju, dfsk mini sunkvežimis, suaugusiųjų latekso krepšys, nuskaitymo garso, varpos latekso krepšys, arteon volkswagen, net pikapas, chevrolet chevy van.

Aprašymai:

1. Tinka daugeliui Automobilių: Mes turime du dydžius, magistraliniai ju, XL 43.3"(L) * 19.7"(W),ir tęsiasi iki 59" ilgai.L-35.4"(L) * 15.7(W), ir tęsiasi iki 49".Tiesiog priemonė, nugaros, liemens teisingas pasirinkimas.Šį krovinį ju daugiausia driekiasi aplink savo stuff ir galite prisikimšti dar daugiau dalykų, nei kada nors anksčiau.

2. Geriau Organizuota Saugojimas: korpuso net neleidžia stuff iš pereinanti arba stumdomas aplink liemenį, turi dalykų, saugiai į vietą, be sloshing ir gauti jūsų poreikius greitai.Sukurta, kad suteiktų labiausiai saugojimo vietos galima jums.

3. Lengva Įdiegti: pikapas krovinių ju įskaitant 2 rūšių aparatūros komplektas (su pasiruošę kablys ir nėra pasirengęs kablys), sukurta siekiant būti visuotinai įdiegti į daugumos automobilių, VISUREIGIŲ, GMC, "Jeep", arba bet kokių kitų vietų reikia.Visos reikalingos montavimo įranga įtraukti du diegimo parinktis.

4. Universalus ir Praktiškas: Šis butelis narve galima nustatyti į bet kurį barų, tokiems kaip rankenos, žemyn vamzdis, šakutė, priekiniai vamzdžius, dviratį.Ir tai ne tik dviratį, bet ir dirt bike, jachtų, motociklų, go-kart ir t.t.

5. Mažas Patarimas: patikrinkite mūsų gaminio dydis atidžiai perskaityti gaminio dydis aprašymai, prieš perkant, siekiant išvengti galimų nemalonių prekybos patirtį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elastinga Automobilio Bagažo Skyriaus Grynasis

Medžiaga: gumos, latekso, nailono

Dydis: apie 110x50cm/43.31x19.69in, 90x40cm/35.43x15.75in

Spalva: juoda

Savybės:

Idealiai tinka tvirtinimo elementai, priekabų, automobilius, Visureigius, valtys, ar bet kur.

Apsaugoti daiktus nuo keistis, kai automobilis juda, išvengti žalos objektams, ir laikyti savo automobilį, tvarkingą.

Pagaminti iš storos ir sustiprinto nailono pluošto, elastinga, lanksti ir patvari.

Įrengtos 4 kabliukai, 4 varžtus, 4 kablys adapteriai, 4 ketaus lakštų, paprastas ir greitas montavimas.

Kai automobilis ateina su savo kablio, jums tik reikia įdėti kablio automobilio bagažinėje be įrankių.Lengva įdiegti ir pašalinti, patogus pakrovimo arba iškrovimo.

Platus Taikymas: Ne tik puikus Stogo Krovinių Vežėjai, Krovinių Kablys, Lentyna, ATV, UTV, Visureigių ir t.t., bet taip pat tinka kempingas, sunkvežimių, valčių, judesio naudoti, vejos įranga, krumplių apsaugos.Tai gali būti jūsų sporto įranga, lagaminai, tvoros, rankinės ar net maisto prekių parduotuvės, esančios

Pakavimo Sąrašas:

1 x Car Boot Krovinių Ju

4 x Varžtas

4 x Kablys

4 x Adapteris Kablys

Pastabos:

Gali būti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Dėl šviesos ir ekrane skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

Dydis about 110x50cm/43.31x19.69in, 90x40cm/35.43x15.75in
Medžiagos Tipas kaučiuko, latekso, nailono
Spalva
Pavadinimas
Tipas Bagažo Skyriaus Box / Maišelis

Panašūs produktai