(1pcs Nemokamas Pristatymas)Karšto Pardavimo Niekada Nesibaigianti Istorija "Steampunk" Vintage Papuošalai, Ryškus Dvi Gyvatės Pakabukas Karoliai Didmeninės !

€3.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: octopusk steampunk karoliai, kietas kaklo pardavimas, steampunk lockets karoliai, kryžiaus steampunk karoliai vyrams, aukso grynuolis, karoliai pardavimas, steampunk 2 sluoksniai karoliai, stambusis karoliai pardavimas, steampunk karoliai įrankių, vienaragis karoliai pardavimas, plieno karoliai pardavimas.

Atsiliepimai

1. Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.mes jums nuolaidą kitam užsakymui, jei galite palikti mums, 5 žvaigždučių.

2. Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės išspręsti šią problemą.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Garantinis aptarnavimas

1.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.grąžinamosios išmokos arba mainus.Grąžina yra prieinami per 30 dienų nuo prekės išsiuntimo dienos.Visi daiktai TURI būti grąžinti į savo pradinę būklę, nesikeičia.

2.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus , mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Dėl laiko juostų skirtumo, prašome leisti 12~24 valandas gauti savo el. pašto atsakė.

Tikimės, kad galime išlaikyti ilgą verslo bendradarbiavimą!!Ačiū !!

Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Lytis Unisex
Formos\modelis Gyvūnų
Medžiaga Kaulų
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas moranrola
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Ilgis 70+5cm
Elemento Tipas Karoliai
Pakabukas Dydis 4X4.2cm

Panašūs produktai