80-100mm Gamtos Kraujo akmens Bokštas kristalų lazdelė taško Feng Shui chakra gijimą, kristalai, didmeninė

€8.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: čakros akmuo, vabzdžių gaudyklė, paukščių lesyklėlę lauko, akmuo kristalas, natur akmens, feng shui medis, dekoro feng shui, piramidė, čakra, crystal taškas.

gaminio dydis: aukštis yra apie 85mm-95mm

95mm-100mm

Gamtos Kraujo akmens Bokštas kristalų lazdelė taško Feng Shui chakra gijimą, kristalai, didmeninė

Pastaba: Mūsų įmonė siekia gaminti standartinius produktus .dėl formos žalio akmens ir dirbtinių pjovimo akmens dydis negali būti įvaldę, ir gaminio dydis turės tam tikrų klaidų.Prašome suprasti.Mes bus užtikrinti, kad tam tikrų parametrų produktas yra standartinis (dydis arba masė).

Dėl krovinių, vieneto kaina bus didesnė, kai jūs perkate mažą produktų kiekį.Jei perkate produktus virš 5 kg, Jums gali būti taikomos nuolaidos arba naudoti express, DHL, TNT."FEDEX".nemokamai.Greitai prekybos express užima mažiau laiko, o prekės yra garantuotas.Tačiau, kainos, greitas pristatymas, kai kuriose šalyse yra skirtingi, todėl po apskaitos, verslo savininkai gali susitarti taikyti patvirtinimo

1.Kviečiame įsigyti mūsų produktų, po to, kai jūs turite receivedthe prekių patenkinamas prašome palikti gerą vertinimą mums, jei nesate patenkintas, prašome susisiekti su mumis, mes beaccording sąlyga produktas, visiškai arba partialrefund

2.Visas prekes mūsų parduotuvėje yra nušautas natūralios šviesos.Įsitikinkite, kad produktas yra intuityvi ir tiesa.

3. Jei norite tinkinti produktą, prašome contactus ir pateikti mums su gaminiu nuotraukas elaborateyour reikalavimus ir specifikacijas.Mes išbandyti mūsų bestto atitinka jūsų reikalavimus.

4.Jei norite didmeninė daug produktų arba tinkinti daug produktų, prašome susisiekti su mumis ir derėtis dėl kainos.Mes suteiks jums kokybės ir pigūs gaminiai atitinka jūsų reikalavimus.

Regioninės Funkcija Europa
Dydis 85-95mm/95-105mm
Produkto pavadinimas lazdelė kristalų taškas
Prekės Pavadinimas EBET
Stilius feng shui
Medžiaga Mūrinis
Temos piramidė
Naudoti gydymo kristalais
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai