LE COL Bahreinas Mclaren " Dviračių Džersis mtb Vyrai nustatyti vasaros Marškinėliai uci Komanda vienodas Kelių dviratį kostiumai maillot ropa ciclismo triko

€14.38

-35%

€22.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviratis scott, gymshark šortai vyrams, džersis spexcel, minkštas jersey dviračiu, bicycl, džersis santic, cubrebotas ciclismo, striukė vyrų žiemą, džersis rapha, dviratis mtb.

Susisiekite Su Mumis

El. paštas:[email protected] 1. Atsiųskite mums savo mėgstamiausias nuotraukas ir mes galime padaryti juos už jus. 2. Mes turime profesionalių dizainerių ir daug metų gamybos patirtį. 3. Teikti nemokamą dizainą, taip pat galite su jūsų logotipu ir idėjomis, siųsti savo mėgstamų nuotraukų ir nemokamai dizaino. 4. Žemos kainos, ir per trumpą laiką > 1. Prašome suprasti, ar dydžio elementai yra tinkamas jums pirkti, kad nebūtų sukelti nereikalingą nesusipratimas, gavus prekes.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip Parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

3. Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo n cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

4.Jūs galite maišyti dydis, kai jūs sumaišykite dydžio,Prašome palikite man žinutę į užsakymą, arba kreiptis į pardavėją palikti pranešimą >

Verzending >>

1. Pristatymo laikas: pašto laikas yra 15-25 darbo dienas nemokamas pristatymas greitas pristatymas 7-15 darbo dienų (įskaitant DHL, UPS, EMS ....) 2. Mes tikimės, kad jūsų prekė atvyksta laiku, bet kadangi ji yra tarptautinė, greitas pristatymas, pristatymo laikas labai priklauso nuo to, kurjerių įmonės ir vietos muitai (jei taikoma), ir ne mūsų patikrinimas ne visiems.Jei turite problemų su šia siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję tarpusavio teigiami sandoriai 3. Laivybos išlaidos, išskyrus siuntimo išlaidas, handhabung. 4. Pateikti sekimo numerius tik registruotas siuntas, Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 6. Paketai yra paprastai išsiunčiamas per 1-3 darbo dienas ir galima internetu, po apmokėjimo gavimo (šeštadienį ir Švenčių dienomis).Retų daiktų ir didelių aufträge gali būti šiek tiek ilgiau. > 1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 48 valandas nuo gavimo jūsų pirkti 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. 4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal. > 1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2. Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus kuriant mūsų įmonę, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę buvo labiausiai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš bet kokius ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.

vyrų dviračių džersis rinkinys dviračių jersey komanda
Dviračių Drabužių tipas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
važiuoti dviračiu kelių drabužių nuoma
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Sezonas Vasaros
vasaros kostiumas vyrams wielerkleding 2020 m.
Prekės Pavadinimas BOESTALK
2020 dviratininkas union cycliste internationale
Rankovės Dydis trumpas rankovės
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
go pro 2020 m. dviračių
maillot ciclismo equipo ciclismo "europa 2020"
wielertrui roups de ciclismo
Sporto Tipas
Ypatybė
Tipas
MTB Triatlonas Pėdkelnių, drabužių
uniforme ciclismo dviračių jersey rinkinys
Lytis VYRAI
maiot ciclismo hombre ciclyng rinkinys
FRENESI Kolumbija
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Medžiaga dviračių Jersey rinkiniai quick dry Pėdkelnės, marškinėliai, šortai, kombinezonai su antkrūtiniais
Modelio Numeris dviračių jersey Triatlonas sporto tiktų mtb striukė drabužius dviratininkas

Panašūs produktai