Miguofan 2 Vienetų Komplektas Moterys Raukiniai, Nėriniai Apkarpyti Viršūnes Camics & Mini Sijonai Bodycon Office Lady 2VNT Kostiumai Rinkiniai 2019 M. Vasaros

€20.85

-40%

€34.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė nėrinių viršų, nepilnamečių vasaros nustatyti, plonas summer set, suknelės bodycom, į viršų, 2vnt nustatyti, sijonai moterims, pakopų pynimas sijonas, genčių 2vnt rinkinys moterims, pasėlių top moterims, pynimas ruched sijonas.

1、EKRANAS suknelę gausite turės savo prekės ženklą,su etikete yra atsitiktiniai.Yra vienas bendras dalykas,kuris yra AUKŠTOS kokybės ir žinomų dizaino.Mes galime jums pasakyti, jo dizaineris, jei norite žinoti. 2、AKCIJŲ svetainė bus rodoma jos produktų atsargų.Jeigu tu negali nurodyti norimą dydį.Prašome siųsti pranešimą į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą.Mūsų klientų aptarnavimo patikrins, tai už jus. 3、DYDŽIO DIAGRAMOS, Kaip mes visi žinome,kas žmonės yra skirtingi.Kai kurie dizaino Azijos dizaineriai,kai yra rusijos ir kai kurie JAV.Taigi, prieš jus, kad suknelė.Prašome patikrinti jį,jei nesate tikri,suteikti data, matavimo ir rasti mūsų C-PASLAUGOS. 4、SIUNTA SINGAN bus išsiųsti jūsų sklype, artimiausiu metu po to, kai jums užsisakyti iš mūsų.Vežimas vis greičiau.Tačiau, jei jūsų sklypas yra skubus.Rekomenduojame: EMS,UPS,TNT & "FEDEX".Ir sužinoti, geriausią klientų aptarnavimą. 5、PRISTATYMO Apie pristatymo kaina,, 99% produktų ATNI yra free-shipping,siųsti Kinija Paštu arba www.adeira.lt Standartinis Pristatymas.Bet jeigu jūs norite juos atvyksta per 5-7 dienas.Prašomesusisiekite su mūsų muitinės paslaugos. 6、GINČŲ & GRĄŽINTI Mūsų klientų aptarnavimo yra profesionalus,kurie gali laisvai kalbėti anglų、ispanų & rusijos.Jie padarys viską, kad padaryti jūsų pirkinių patirties iš jūsų tobulas.Mes visada suteikti laiminga pabaiga.Prašome neatidaryti ginčo lengvai.Prašom.

Krūtinė (cm) Liemuo (cm)

Rankovės (cm)

Top Ilgis (cm)

Sijonas Ilgis (cm) S 58 68 - 20 40 M 60 72 - 21 41 L 62 76 - 22 42 XL - - - - - Rekomenduojame Dydis: S / USA4-6 / UK8 / AU8 / EU34-36 M / USA8-10 / UK10 / AU10 / EU38-40 L / USA12 / UK12 / AU12 / EU42 Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, tai geriau jums pasirinkti didesnį vieną.

Drabužių Ilgis Trumpas
Prekės Pavadinimas Miguofan
Ziajać Ilgis(cm) Šortai
Stilius Biuro Panele
Uždaryti Tipas Megztinis
Apdaila NĖRA
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Numeris PA9F012E
Modelio Tipas Gėlių
Lytis MOTERIS
Apykaklės Stebėjimo
Sezonas Vasaros
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Reguliariai
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Amžius Amžius 18-35 Metų

Panašūs produktai