Dvigubų Eilių Deimantų žiūrėti atveju "apple" žiūrėti atveju 38/42mm 40/44mm juosta PC Screen Protector padengti iWatch Serijos 6 SE 5 4 3

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sg2 smartwatch, "apple" žiūrėti 3 juosta 38mm pack, žiūrėti atveju vnt., "apple" žiūrėti 6case, "apple" žiūrėti aksesuarai, retro, atveju iphon, dia žiūrėti juosta, dirželis appl žiūrėti, vyrai, parnis, appl žiūrėti juosta.

Geras suderinamumas: "Apple" Žiūrėti 38mm 42mm 40mm 44mm Serijos 6 5 4 3 2 1

Unikalus Dizainas: Putojantis cirkonio setted dėl pilnas Žiūrėti Veido Atveju, atveju, pagaminti naudojant PC, ir klijai, kad cirkonio kietas obligacijų.

Lengva Naudoti: Per tiksli procesą, šiuo atveju tinka Apple Žiūrėti labai gerai.Jūs galite turėti tikslią prieigą prie ekrano, maitinimo mygtuką, Skaitmeninis Karūną ir garsiakalbis.

Pilna Apsauga: jei apima visų pusių ir turi žiūrėti sandariai, apsaugoti savo "apple" žiūrėti nuo įbrėžimų, smūgiams, dulkėms, pasiūlyti išorės apsauga

Kokybės Garantija: Kas laikrodžių atveju, kokybės kontrolės kvalifikuoti prieš pardavimą ( Žiūrėti nėra įtrauktos į paketą), verta pirkti.

paketas apima:

1x apple žiūrėti atveju

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.adeira.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas. 3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.Shippment 1.Mes atsiųsime paketą, per 12 valandų nuo jūsų mokėjimą.Ir, atsižvelgiant į jūsų šalį, pasirinkti geriausią pristatymas. 2.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? 1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse. 2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Stiliaus 4 Deimantų atveju "apple" žiūrėti 2 serija
Stilius 6 Deimantų atveju "Apple" Žiūrėti 38mm
Stilius 8 Deimantų atveju "Apple" Žiūrėti 40mm
stiliaus 9 Deimantų atveju "Apple" Žiūrėti 44mm
Bylos Medžiaga Guma
Modelio Numeris "Apple" Žiūrėti serijos 6 5 4 3 2 1
Suderinamas "Apple" žiūrėti 38mm/42mm/40mm/44mm serija 1 2 3 4 Visi modeliai
Stilius 3 Deimantų atveju "apple" žiūrėti 3 serija
spalva Sidabrinė, juoda, retro aukso, rose pink, red
Stilius 5 Deimantų atveju "apple" žiūrėti 1 serija
Stilius 1 Deimantų atveju "apple" žiūrėti
Stilius 7 Deimantų atveju "Apple" Žiūrėti 42mm
Prekės Skersmuo 38mm/42mm/40mm/44mm
Prekės Pavadinimas jansin
Stilius 2 Deimantų atveju "apple" žiūrėti serijos 6 5 4
Funkcija Dvigubų Eilių Deimantų
Kilmės KN(Kilmės)
stilius 10 "apple" žiūrėti 6 5 4

Panašūs produktai